Du är inte inloggad.

Artikel

Är gåvokort den bästa företagspresenten?

Gåvokort är ett presentkort med en unik värdekod som innehavaren kan lösa in mot en en eller flera produkter i liknande pris/värdeklass. Det kan vara allt från inrednings- och hushållsprodukter till mat och delikatesser, kläder, ljudböcker mm. Produkten har en förbetald frakt och skickas till vanligtvis till mottagarens hemadress.

Den största fördelen med att ge ett gåvokort till en kund eller anställd är förmodligen enkelheten: kortet är lätt att köpa in, hantera och distribuera. Och det passar för alla, eftersom det är mottagaren själv som sedan väljer sin gåva. Att ge bort t ex en brödrost kan vara helt rätt till någon som inte har en men gärna skulle vilja, men helt fel till den som redan har en eller kanske inte ens tycker om rostad bröd. Men med ett gåvokort kommer men alltid rätt - eftersom mottagaren får välja av ett urval av populära produkter hittar han eller hon nästan alltid något som passar.

I samband med ett stort julevent gjorde profilföretaget Art4m Design & Promotion en marknadsundersökning bland 155 inköpare av presentreklam och profilprodukter. Både på frågan om vilken julklapp de helst skulle vilja ge bort, och vilken de helst ville ha själva, så kom gåvokort på en överlägsen förstaplats. Därefter kom bl a kockknivar, delikatesser, filtar och konfekt.

Gåvokort är perfekt som företagspresent eller företagsjulklapp - man behöver inte känna till något om mottagaren, men det blir ändå en personlig gåva som alltid uppskattas. Det finns även ett stort urval av olika teman från olika producenter och varumärken. De mest populära gåvokorten är  Exxelentcard, Designkortet, Glasklart (Orrefors Kosta Boda), Joyful Giftcard, Magasincard, Newport, Pocketcard, Sagagifts, Scandiafisk Select, Supékort, Sverigeskafferiet, Tings och Vinga of Sweden. På gåvokortssajten Gåvokort.eu hittar du dem alla på en plats.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Värna barnets väl vid vårdnadstvisten
Köp takplåt och snörasskydd hos plåtgrossisten
Tips om du behöver bilbärgning
Raggarbil
Emballage och Förpackningar