Du är inte inloggad.

Artikel

Att ha ett inbrottslarm installerat i bostaden

Oavsett om du ska ge dig iväg på en långresa eller bara ska åka iväg över helgen, så är det alltid bra att ha ett fungerande inbrottslarm installerat i bostaden för att undvika obehagliga överraskningar när du kommer hem. Och ett inbrottslarm behöver inte alls kosta hela semesterkassan. Hos Sector Alarm kan du hitta prisvärda larmabonnemang, som inkluderar både brandlarm, trygghetslarm och inbrottslarm i ett och samma paket. Du köper helt enkelt ett startpaket, med eller utan kamera, och betalar sedan en liten summa varje månad för abonnemanget.

Utryckningar kostar inte heller något extra, vilket kan vara bra att veta utifall du skulle råka sätta igång larmet av misstag. Dessutom ingår en smidig nyckeltjänst, som gör att väktaren kan kontrollera insidan av ditt hus, samt täcka över sönderslagna fönster och återaktivera larmet efter ett eventuellt inbrott. Självklart larmas även polis om ett inbrott konstateras. Om larmet aktiveras skickas en signal snabbt och säkert via GSM-nätet direkt till Sector Alarms larmcentral, som då antingen skickar ut en väktare eller kontaktar lämplig instans för direktutryckning.

Att ha sitt inbrottslarm kopplat till larmcentralen via GSM-nätet ger flera fördelar mot att använda sig av det fasta telefonnätet. Dels ger det en säkrare uppkoppling eftersom GSM-nätet generellt sett inte påverkas av väder och vind på samma sak som de fasta ledningarna gör. Ofta kan åska, blåst, regn och snö orsaka störningar – och inte minst trasiga ledningar, på grund av nedblåsta träd och grenar. Något som inte rör GSM-nätet eftersom det inte går via några kablar. Dels finns det inga kablar hemma hos dig – varken inne i bostaden eller utanför – vilket inte bara gör det enklare för dig att placera larmenheten precis där du vill ha den, det förser inte heller eventuella tjuvar med någon möjlighet att kapa några kablar för att avaktivera inbrottslarmet.
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Liver efter bomben - om vår katastrof-fixerade värld
Laga din smartphone istället för att köpa en ny
Bbi Communication
Apple hintar om en typ av flexibel skärm
Den hemska känslan av repor på bilen!