Du är inte inloggad.

Artikel

Att sälja dina fakturor har aldrig varit enklare

Har du kunder som inte vill betala sina fakturor och du vill inte sluta göra annat arbete bara för att försöka få dom att betala sin faktura? Då kan du höra av dig till Factoringgruppen för en snabb och enkel lösning. Dom flesta företagen som behöver hjälp med fakturaköp är företag inom byggbranschen på grund av dom stora summorna i början och den långa projektcykeln. Något som gör Factoringgruppen till ett bra alternativ när det gäller fakturaköp så är det deras korta betalningstid. Andra liknande företag kan ha en betalningstid på 90 dagar medans Factoringgruppen betalar oftast inom någon timme. Detta gör så att det bli lättare för företaget som sålt sin faktura att börja jobba med annat igen och inte behöva tänka på fakturan och kunden längre.

 

Men hur säljer du dina fakturor?

 

Jo det är bara fyra steg i hela processen. Första steget när du ska sälja dina fakturor är att du tecknar ett avtal om hur vilken procentsats som Factoringgruppen ska ta när fakturan är såld. Andra steget är att du skickar över fakturan genom antingen mail eller deras online verktyg. Det tredje är att fakturan skickas ut till kunden som inte betalat den med nya uppgifter om vart pengarna ska in. Och det sista är att du får pengarna någon timme efter att fakturan blivit betald. Andra företag har ofta en betalningstid på 90 dagar medans Factoringgruppen har en betalningstid på bara någon timme som gör allt mycket lättare.

 

Så sluta gå och slösa tid på någon som inte vill betala sin faktura och ta kontakt med Factoringgruppen för en enkel plan om hur du ska få pengarna för fakturan.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Skaffa en ny bil till företaget
Så enkelt är det med smslån
Hyr ut din bil privat
Smslån för en resa
Detta bör du ha koll på när du ska låna pengar