Du är inte inloggad.

Artikel

Att shoppa herrkläder

En del konsumenter tenderar att gissa när det gäller shopping av herrkläder. De antar att en storlek passar alla eller att en medelstorlek på ett visst varumärke är exakt samma medium för ett annat märke. Tillhör du den kategorin av människor, ska du veta att det inte är så det fungerar.

När du handlar på nätet, är det bra att veta att du ofta kan finna kommentarer om olika plagg, som köpare lagt ut. Exempelvis kan det stå: "Storlekarna är relativt små ... den sitter tight ... det är för löst eller är för bylsig." Dessa kommentarer kan vara till hjälp för att avgöra om en skjorta eller byxa passar just dig. De färgerna du såg på nätet, kanske inte var vad du förväntade dig när den anlände med posten. Vissa färger på kläder förändras under vissa ljusförhållanden. Glöm inte att du kan ta en titt på objektet närmare genom att välja ett zoomalternativ på eller under den bild du tittar på.

Ålder och passform är också aspekter att ta hänsyn till. Ett äldre ansikte kan vara en dålig match till en outfit som vanligtvis bärs av ungdomar. Grått hår kan kollidera med vissa färger. Stora kragar och fickor på casual t-shirts i solida färger som sitter tight, kan göra att vissa män ser äldre och kraftigare ut. Horisontella ränder tillsammans med andra liknande mönster kan vara jobbigt för ögonen, beroende på hur stor mannen är som bär dem. Skjortor med blommönster (Hawaiistil) som hänger utanför byxorna, kan göra att vissa män verkar äldre och större än deras naturliga storlek.

Det är olyckligt, men alla män passar inte i alla modeller av jeans. Vissa män bär varianter som faktiskt gör att deras bakdel ser platt ut och andra bär jeans som är alldeles för tighta i fronten, som om de vill låta hela världen veta hur välsignade de är. För er som inte vet; Baggy-jeans har varit ute sedan länge.

En annan sak som är bra att veta när du ska shoppa herrkläder på nätet; se upp för prissättning såsom köp en och få två gratis. Ibland är dessa "out of this world" erbjudanden egentligen för produkter som har defekter eller skada någonstans på plagget, speciellt om du köper från en grossist. Kontrollera noggrant i säljbeskrivningarna när du besöker webbplatser som skriker ut dessa erbjudanden, för att vara säker på att det inte finns någon friskrivningsklausul.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Klänningar för varje tillfälle!
Människans längd genom tiderna
Skor i små storlekar
Rosor, symbolen för evig kärlek
Ballerina – ett ord med flera betydelser