Du är inte inloggad.

Artikel

Badrumsrenovering Uppsala

Badrumsrenovering Uppsala
 
Välkommen till Badrumsrenovering Uppsala, vi hjälper gärna till med att renovera ditt badrum på precis det sättet du vill ha det.
För när man anlitar oss på Badrumsrenovering Uppsala får man en helhetslösning, vi har samarbeten med många hantverkare och därför behöver man aldrig ha kontakt med en annan firma än våran.
När man anlitar oss på Badrumsrenovering Uppsala får man helt enkelt ett renoverat badrum, på precis det sättet man vill ha det.
 
Där man känner att man har fått sin vision uppfylld, för vi är nämligen badrumsentreprenören som lyssnar och vill att din dröm ska gå i uppfyllelse.
Vi har en lång och gedigen erfarenhet av badrumsrenovationer och det innebär även att vi har många goda recensioner från tidigare kunder som varit nöjda med vårat arbete.
 
Utöver att vi har en lång erfarenhet, vill vi även att våra kunder ska vara säkra och nöjda med sitt val av oss på Badrumsrenovering Uppsala.
Därför får alla våra kunder en garanti på 10 år, på det arbete vi har utfört åt dem.
Något som innebär att man aldrig behöver oroa sig över att något ska ha blivit fel, för vi är måna om att allt vårt arbete utförs på ett korrekt och noggrant sätt.
 
Vi renoverar ditt badrum och lyssnar på dina förslag
 
Vi på Badrumsrenovering Uppsala, är den badrumsentreprenören som lyssnar på vad våra kunder säger.
Det betyder att vi alltid ser till att göra allt i våran makt för att se till att dina förslag, idéer och visioner förverkligas.
Redan från vår första kontakt, oavsett om det är för att begära en fri offert eller om det handlar om att få mer information om hur vi hanterar ROT-avdraget, kommer vi arbete för att nå ditt mål.
 
Begär man en fri offert från oss, kommer vi gemensamt att gå igenom de förutsättningar som ditt badrum har och vad du har för planer.
Vi lyssnar på dina idéer, förslag och försöker att omvandla det från en vision till ett färdigt badrum som du både kan vara nöjd med och trivas i.
 
För målet är som vi nämnt att se till att du som kund är nöjd med det vi utför och för att du ska bli det, måste vi se till att det är dina och inte våra idéer som förverkligas.
När vi är klara, kommer vi att presentera en offert, med både kostnadsförslag och med informationen om hur lång tid renoveringen kommer att ta.
 
Innan man renoverar ett badrum
 
Innan man kontaktar oss, kan det vara bra att känna till att vi aldrig gör ett arbete snabbare på begäran. 
Det kan nämligen påverka kvaliteten på vårt arbete och vi vill att våra badrum som vi gör håller högsta standard.
Ett vanligt badrum på 4 - 5 kvm tar omkring 15 dagar att slutföra, men det beror på hur långa torkningstiderna är.
Något som kan variera beroende på en mängd olika faktorer men som inte kan skyndas på.
Tyvärr, kan vi inte berätta om hur mycket ett badrum kommer att kosta innan vi lagt fram en offert.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Badrumsrenovering Eskilstuna
Nibe F470 (nibe-f470)
Hitta snickare i Umeå
Praktisk sängmobil
Markarbete Stockholm