Du är inte inloggad.

Artikel

Baktillbehör till söta cupcakes

Cupcakes har verkligen tagit Sverige med storm och det finns ett bakverk för alla tillfällen. Det är lätt att hitta inspiration när det finns så mycket tillbehör till dem. En cupcake kan närmast beskrivas som en liten muffins med glasyr eller någon annan rolig topping. Dessa små sötsaker äter du lika mycket med ögat som med munnen. Att hitta baktillbehör är numera inte så svårt, eftersom de har blivit omåttligt populära finns det nu dekorationer att köpa i din vanliga livsmedelsaffär.

Kaka

Det är inte bara toppingen det går att lägga energi på och söka baktillbehör till, även själva kakan går att variera i det oändliga. För att börja med formarna så finns det särskilda bakformar för cupcakes som gör att de inte fastnar i formen utan de lossnar lätt då de är färdiggräddade. Ett annat alternativ är att använda sig av mindre varianter av bullpapper. Dessa papper finns i många olika färger och mönster, internetsidor och specialaffärer som är nischade på baktillbehör har ett stort och roligt utbud. Kakan i sig går att göra rolig med hjälp av karamellfärg för även om det är toppingen som drar blicken till sig är det ju inte den som utgör smakgrunden.

Topping

Ja, vad kan man egentligen säga om en cupcakes topping? Alldeles för mycket! Det är enbart den egna fantasin som sätter gränserna, så våga ta ut svängarna. Det finns hur mycket baktillbehör som helst att köpa hos Bakbutiken.se då det gäller cupcakes. Mallar som skapar de mest fantastiska kreationerna, men även roliga strössel och andra dekorationer. Dekorationen kräver fingertoppskänsla eftersom det är småskaligt och pillrigt. Därför är redskapen väldigt viktiga, en pincett är ett ovärderligt verktyg i dessa samband, men det är också viktigt att ha små knivar som är lätta att arbeta med.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Batterier kan man inte ha för många av
Fyra tips på presenter till alla-hjärtans-dag
Paraplyer som man inte tackar nej till | Bara hos Paraplyland!
Störst chans att vinna på sällskapsspel
Sportbar vasastan