Du är inte inloggad.

Artikel

Barnmobler.se, En utmanare bland storfräsare

Barnmobler.se är en uppstickare bland stora drakar och håller på med barnmöbler, barnsängar & barninredning. Siten startades 2012 av Mattias Gunnarsson som med ett genuint intresse av design saknade en e-handel som riktade in sig mot barnrummet. Sängarna/möblerna skall inte bara vara snyggt designade utan de skall också vara praktiska i den mån som det går.

Nu något senare så ligger barnmobler.se i topp på sökmotorerna på de viktigaste sökorden och siten växer och växer för varje dag som går. 2013 kommer det bli mer och mer barninredning då det efterfrågats bland kunderna. Barnmobler säljer från många kända leverantörer så som Kids Concept, Jabadabado, Kidkraft, Mavis m.m.

Bland de riktigt stora utmanarna finns det stora drakar med stora investerare bakom sig så som bland annat Lekmer.se, Jollyroom.se, Lajbansson.se och många många mer. Dessa inriktar sig dock inte renodlat på att vara en leverantör för inredning och möbler utan dessa är också väldigt inriktade på leksaker, barnvagnar, barnkläder och mycket annat konstigt.

Storsäljare i butiken är bl.a annat brandbilssängar, bilsängar, pallar, bord, stolar, och annan form av inredning för barn.

En av kunderna, Anders Nicklasson säger att han och hans son är så nöjda med sin säng de beställde från Barnmobler.se. -Sängen har helt plötsligt blivit ganska rolig att gå till när man skall sova. Inget tjat på kvällarna, vilket måste vara varje förälders dröm, säger Anders. - Jag kan varmt rekommendera Barnmobler.se

Mattias, som än idag är ägare av siten säger: - Jag hoppas att utbudet skall passa alla smaker och plånböcker, det är vårt mål. Siten skall också vara ett naturligt val när det kommer till att välja hur man skall utsmycka barnrummet. Utbudet skall också matcha alla åldrar som det efterfrågas.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Solglasögon
Modern heminredning
Överraska med en enkel present
Stövletter handlar man bäst online
En laddare för flera tillfällen