Du är inte inloggad.

Artikel

Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats. http://snabbpengar.se/billan-utan-kontantinsats

Har du inte råd med kontantinsatsen till ditt bilköp? Ett vanligt billån hos en traditionell bilhandlare krväver oftast att du ställer bilen som säkerhet bakom ditt lån samt att du kan betala minst 20% i kontantinsats. Alla har inte pengar sparat till kontantinsatsen och 20% kan vara mycket pengar, speciellt om du ska köpa en ny bil. Om du istället tar ett billån utan kontantinsats kan du låna pengar till hela bilens värde. Dessa billån är egentligen vanliga konsumtionslån utan säkerhet. Bilen behöver inte stå som säkerhet bakom lånet och ingen handpenning behövs.

Dessa blancolån har annuitet och innebär att samma summa pengar betalas tillbaka månadsvis oberoende av räntans ändring. För en person som inte har sparade pengar kan ett billån utan kontantinsats vara ett bra alternativ. Det ska vara kul att köpa bil, speciellt om du precis skaffat ditt första körkort. Då kanske du inte vill vänta flera månader eller år innan du har sparat ihop pengar till ett bilköp. Du vill kanske vill komma ut på vägarna så fort som möjligt och köra bil.

Oavsett om du ska köpa ny, begagnad bil eller MC eller om du bara vill uppgradera nu nuvarande bil. Oavsett om det är från en auktoriserad bilhandlare eller inte eller om du ska köpa bilen av en privatperson eller kompis så kan du ta ett billån utan kontantinsats. Om du följer länken så kan du hitta en jämförelselista över denna typ av lån och du ökar dina chanser att hitta ett billigt lån till låg ränta med bra villkor.

Den enda säkerheten som är bakomliggande lånet är din inkomst och dina återbetalningsmöjligheter. Det finns aktörer som tillåter betalningsanmärkningar men har du skulder hos Kronofogden kommer du inte bli beviljad ett billån utan kontantinsats. Om du vill läsa mer om denna typen av lånelösning rekommenderar jag att du följer länken så kommer du att vara ett steg närmare att åka ner för vägarna med din nya bil snart. Denna typ av lån kallas även ibland privatlån utan säkerhet och är avsedda för konsumtion.

 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Funderar du på att starta eget företag?
Gör maximala och korrekta avdrag i ditt företag
Visste du att a-kassan bara ersätter max 11 000 kr/mån? Därför är det viktigt att teckna inkomstförsäkring.
Fakturahantering för företag och verksamheter
Tips för dig som vill skaffa en barnförsäkring för olycksfall och sjukdom för ditt barn