Du är inte inloggad.

Artikel

Borbas: ett företag med bodar efter dina önskemål

Företaget främsta uppgift är att tillverka och leverera olika typer av byggbodar, kontrosbodar och modulbyggnader. Inte nog med det kommer företaget hjälpa dig att hitta en bra och effektiv lösning på containersbyggnaden eller boendeboden med 3D-vy, bilder och pris. Konstruktionerna är anpassade efter den svenska marknaden och det finns möjlighet att montera ihop dessa. Företag säljer samt hyr ut till både företag och privata personer.

Företaget erbjuder alltså projektering, tillverkning, uthyrning och försäljning. Projekteringen sker efter dina behov i 3D grafik, oavsett om ni letar efter inspiration eller redan har en idé. Tillverkning och leverans av de helt anpassade lösningarna efter allas behov. Uthyrning sker av bodar och modulbyggnader, därav är den kortaste uthyrningstid 3 månader. Även vid uthyrning är bodarna anpassade efter kundens önskemål. Vid försäljning av en bod eller akut mobillägenhet förbereds en offert enligt dina behov. Anpassningen kan avse allt från storlek till inredning. En sådan komplett produkt levereras inom 5-6 veckor.

 

Personalbodar

Företaget erbjuder en mängd olika typer av bodar. Det finns olika sorters etableringar i form av skolor, kontor och även sådana som är anpassade efter byggare. Personalbodar och byggbodar finns i olika storlekar samt med utrustning så som exempelvis toaletter, dusch och tvättställ. Kontorsbodar för olika mängder personer. Boendebodar med toaletter, kök och möbler som kan anpassas efter egna önskemål. Evakueringsboende och manskapsbodar är också tillgängliga. 

 

 

Borbas är ett företag som tillverkar och levererar olika typer av byggbodar, kontorsbodar och modulbyggnader. Alla moduler är container baserade och konstruktioner är anpassade efter den svenska marknaden samtidigt finns det möjlighet att montera ihop dessa. Företaget säljer samt hyr ut byggbodar, kontorsbodar, boendebodar och modulbyggnader till både företag och privata personer. Företaget anpassar dessa enligt dina önskemål, från storlek till inredning. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

ny enkel balklänning samling meddelas vid smiliving.com
Däck till vintern
Ge din mobil ett roligare utseende!
Därför firar vi Alla Hjärtans Dag
Saker att tanka pa nar man koper skor pa natet