Du är inte inloggad.

Artikel

Bröllopsbubblor till bröllopet

Att gifta sig är enligt många en av de största sakerna man kan göra i livet. Det är oftast också en av de lyckligaste dagarna, samtidigt som det också kan göra den lugnaste person i världen till ett stressat vrak. Ett bröllop kräver massor av planering för att allt ska gå rätt till. Allting från hur inbjudningskorten ska se ut och vilka som ska bjudas in till vad man ska ha på sig måste planeras i detalj.

 

Vilken typ av bröllop vill ni ha?
Många vill ha en så traditionell bröllopsdag som möjligt, medan andra vill testa gränserna och hitta på något helt nytt. Oavsett vad du väljer så är det ett utmärkt tillfälle att själv få bestämma precis hur man vill ha det. En av de klassiska scenerna under ett bröllop är efter själva vigseln avslutats och brudparet går ut från lokalen tillsammans. Traditionellt sett har då gästerna kastat ris över paret, men idag finns det flera olika alternativ till detta. Något som blivit allt mer populärt är att använda sig av så kallade bröllopsbubblor. Detta är en form av såpbubblor som man kan blåsa för att rama in en av dagens mest romantiska scener med något vackert. Bröllopsbubblor är så klart utformade för att inte ge några som helst fläckar på kläderna, eftersom det sista man vill göra är att förstöra kostymen eller klänningen.

 

Bröllopsbubblor i olika färger
Det finns flera olika färger och dofter att välja på när det gäller bröllopsbubblor. Du beställer enkelt på nätet till bra priser. Varför inte champagnebubblor i silver eller guld? Detta kommer garanterat se väldigt vackert och festligt ut, och sätta pricken över i på en perfekt dag för både gäster och brudparet själva.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Slitsamt klimat ställer krav på friluftskläderna
Kan du byta ut bilen mot cykel?
Maria Lang. Filmerna & Böckerna
Studentfirande, gemenskap och vänner för evigt
Sportbar vasastan