Du är inte inloggad.

Artikel

COOLA GREJER

På ShopSWE kan man köpa coola saker, mest teknik men ibland kanske du kan hitta nånting annat. Det gjorde jag. Jag surfade efter coola grejer på Google och hamnade på ShopSWE. Egentligen var jag ute efter en födelsedagspresent till min storasyster, kanske ett mobilskal eller annat skoj, men det visade sig att ShopSWE hade så mycket coola grejer att det slutade med att jag shoppade till mig själv istället för till syrran.

Jag hittade världens ascoolaste Airsoft-prylar och i Coolstuffs sortiment kunde jag inte hålla mig ifrån att köpa en ascool monstermask. Gissa om jag kommer att skrämma skiten ur morsan när hon gått och lagt sig :-)

Jag tycker att det är svårt att hitta en bra sda på Internet som verkligen bara samlat coola grejer, men ShopSWE är jättebra. Oavsett om man letar födelsedagspresenter, coola grejer till sig själv, såsom Airsoft och gamingprylar så finns allt samlat i samma sajt. 

ShopSWE samarbetar med bland annat Coolstuff, Hobbex och Teknikmagasinet och alla vet ju hur mycket skoj de har att erbjuda! Redan nu vet jag vart jag kommer att shoppa loss julklapparna utan att behöva ränna runt i stan. 

Jag har tänkt att jag ska köpa en ny gaming mus men har svårt att välja vilken sort. Har hört och läst att både Razer och Logitech är väldigt bra så det kanske inte spelar så stor roll vilken man väljer. Det viktigaste för mig är att musen har snabb responstid på klicken så att jag hinner skjuta motståndarna i CSGO. Ska kolla om jag hittar någon bra rekommendation på ShopSwe, men först ska jag lägga ut en annons på min gamla mus och se om någon vill köpa den. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Att köpa skor i stora storlekar
Present till pappa
Skinnplånbok.se har öppnat!
Förrådstält - en snabb och billig väg till god förvaring
Gör en fotobok av dina bilder