Du är inte inloggad.

Artikel

Datorhjälp Kumla

Alla vet hur frustrerande det är att ha problem med sin dator. Man sliter sig i håret och inser hur beroende man är av sin dator.

Man gör det mesta på internet nu för tiden, man kollar sin mail, facebook, söker jobb och betalar räkningar.

Fungerar inte datorn så blir man låst! Dator problem kan bero på flera olika orsaker. Det kan vara hårdvarufel eller mjukvarufel. Ibland behöver man byta ut sin dator men ofta kan man rädda den.

Kan du inte på egen hand så vänd dig till Kabong AB i Kumla. De är experter på datorer och kan hjälpa dig med felsölning, reperation samt nyförsäljning.

Så letar du efter Datorhjälp i Kumla så rekomenderar vi Kabong!

Det spelar ingen roll om du har en stationär dator eller en bärbar. Kabong löser det. Vi hanterar både nya och gamla datorer, så oavsett om du kör Windows XP, Windows 7, Windows 8 eller Windows 10 så kan vi hjälpa dig.

Har du fått in virus? Inga problem vi rensar bort de åt dig. Vill du ha hjälp att göra backup på dina bilder så att du inte förlorar dem i samband med en datorkrash. Inga problem, vi fixar det. Saknar du backup media så säljer vi det till riktigt bra priser.

Vi kan även hjälpa till att sätta upp ditt hemmanätverk. Router, brandvägg, NAS och så vidare.

Vi tycker teknik är kul, låt oss få dig att tycka det också!

Kabong AB är baserade i Kumla. Kabong har en bred verksamhet. Det är både support, webbutik samt drift av ett flertal hemssidor. Som tex informationssidan om Kumla.
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Kommer AI att på verka online gambling?
CBS går med i Youtubes streaming tv
Webb- och logotypdesign
Affiliate i webbhotell nichen
Skydd mot DDoS attacker