Du är inte inloggad.

Artikel

Det går att synas gratis online

Man måste inte betala för allt. Om du vill synas bättre online kan du göra det med gratis länkar som du får från de forum du ändå är aktiv i. Det är inget fel med att lägga en länk till ens egen hemsida om det är relevant. När du chattar med andra kan du absolut tala om att du har en sajt och erbjuda dem att besöka den med en länk.

Viktigt att länka på ett relevant sätt

Bara för att en länk är gratis betyder det inte att den inte ger kraft. När du länkar på ett relevant sätt får du så mycket mer än det tekniska som har med SEO att göra. Det här är något som fler som jobbar med marknadsföring borde tänka på.

Relevans är så viktigt. Att du ger ett tips som faktiskt är på sin plats kan göra stor skillnad. Det behöver inte bara vara i forum. Precis som att du driver en sajt eller blogg så finns det andra som gör likadant. Ni kan samarbeta.

Du kan skriva ett intressant inlägg på en annan blogg där du länkar tillbaka till din. Kolla på Facebook där det finns grupper för bloggare. Där kan du hitta likasinnade och så kan ni gästa varandras bloggar.

Den här typen av länkar är värdefulla eftersom de låter en ny publik upptäcka dig. Du kan få fler besökare och regelbundna läsare på detta sätt.

Ska du göra dig till?

Det finns de som vill ha gratis länkar så pass att de är villiga att bete sig som clowner och göra konstiga saker med hoppet om att bli länkade till. Det här kan inte rekommenderas. Om du lyckas klanta till det och någon filmade är det ju en sak. Men att forcera den här typen av nyheter blir sällan bra.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Håll koll på dina redirects - Verktyg för domänversioner
Hemelktronik
Internet är fullt av spam
Sökmotoroptimering: Öka exponeringen av din hemsida
Stationär speldator