Du är inte inloggad.

Artikel

En personlig receptbok är den perfekta presenten

Oavsett om det drar ihop sig till bröllop eller om en student ska firas så finns det en present som är väldigt personlig och ofta otroligt uppskattad. Det här är en personlig receptbok som man trycker så att den blir riktigt fin att se på. I den här boken så lägger man in bilder och text på de recept som får vara med. Man kan göra så mycket med denna bok och den blir personlig just för att man själv väljer precis vad som ska vara med.

Innehållet i en receptbok som man trycker

I och med att man själv kontrollerar innehållet i receptboken som man trycker så kan man vara väldigt kreativ. Är det så att den som man vill ge en present till håller LCHF diet eller kanske Viktväktarna? I sådant fall så skapar man en receptbok som bara innehåller recept som passar dieten eller som anger antal kalorier. Men det finns förstås flera vinklar på detta koncept. Tänk dig en bok med ett recept från varje vän. Receptet kommer med en liten hälsning. Det här är verkligen något som värmer hjärtat och inte minst något som man kan använda då man står helt utan inspiration och måste laga mat.

Man kan också skapa en bok som ger enkla recept som man kan använda sig av då kylskåpet är i stort sett tomt. Det finns så många smarta teman för personliga receptböcker och du har säkert redan kommit på ett helt eget tema som du nu kan sätta ihop. Det enda som man måste tänka på är det där med planering så att man hinner trycka boken i tid.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Glad påsk
Merchandiseprodukter i retrostuk
Vad är pastörisering?
Hitta julklappar
Passar de nya sedlarna din plånbok?