Du är inte inloggad.

Artikel

5 enkla steg till party-planering på proffsnivå

 

"Du är inbjuden till ..." är alltid välkomna ord att höra, oavsett om det är en grillfest, födelsedagsfest, cocktailparty, examen, inflyttningsfest eller andra speciella evenemang. De flesta människor tror att planering av en lyckad fest tar mycket tid och ansträngning. Men det är inte sant. 

Genom att följa några enkla party-planeringsregler kan du planera en fantastisk bash på mycket kort tid. Dina gäster kommer att bli imponerade, de ska tro att du anlitat ett proffs!

Organiseringen och planeringen är en förutsättning för en stor social händelse. Här är några viktiga tips för att lyckas med party-planering:

1. Köp en enkel och billig almanacka, eller en lite dyrare väggkalender. Att investera i en almanacka eller kalender innebär att du har full koll på alla planerade aktiviteter inför eventet.

2. Välj ett bra tema. Ett tema säkerställer att gästerna interagerar med varandra. Ett stort tema, till exempel 70-talsdisco, maskeradbal eller dylikt kommer att göra din fest oförglömlig.

3. Skapa en "action checklist". Se till att allt blir gjort i tid med en omfattande att-göra-lista som omfattar allt från att bestämma en total budget och välja ett datum, till att välja den perfekta platsen och göra en gästlista.

4. Planera mat och dryck. Temat ska inspirera din meny och dryckesval. Kontrollera att du har tillräckligt med mat och dryck för dina gäster genom att rådfråga utvalda gäster om recept och räkna dryckesbiljetter under planeringsprocessen.

5. Slappna av och njut av händelsen! Kom ihåg att det viktigaste party-planeringstipset inte handlar om att betona småsaker som kan gå fel. Alla är där för att ha kul, och värden ska också ha kul!

Så börja idag med att köpa almanacka och börja skriva ner de största milstolparna. Och lägg inte ner mer tid än vad som är nödvändigt, det är ett onödigt nybörjarmisstag!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ta hand om din mobil
Sommarglädje
Onlinespel
Mästarnas mästare
Våren