Du är inte inloggad.

Artikel

fått jobb med hemsidor och seo

Jag föddes in in vad man kan kalla den 2a generationes it kull. Jag minns bandspelare och bar stolt runt på min walkman när jag var liten, Jag spelade nintendo 8bitars och har sett hur windows gått från nt 4.0 till windows 8. men minns inte den gamla amiga datorn. Teknoligin har alltid funnits runt mig, min pappa importerade datorer, och både min ena min farbror och faster jobbade innom it i USA. Det gav väll mig en fördel som inte många andra hade, och det är en bra grundkunskap om hur datorer och hur saker och ting fungerar. 

Jag trodde faktiskt aldrig att jag ville jobba innom IT, då kontors jobb såg så tråkigt ut i mina ögon och jag förstod aldrig riktigt deras passion. Men det är väll förens nu kanske man ska säga. Jag Jobbade tidigare hos HP i irland som first line support i ca 7 månader för att sedan jobba med servrar. Det var ett roligt och utmanande jobb men jag uppskattade aldrig att alltid vara kunden och alla andra till lags och jag kände att det där med felsökning via telefon inte riktigt var min grej även om jag trivdes och var duktig på mitt jobb. 

Nyligen så kom jag in i branch som heter SEO, och vilket har varit fantastiskt kul, Jag jobbar nu för ett mindre företag som sysslar med lite finas och casino sidor, Till stört del har jag jobbat med www.johnslots.com/sv/ där jag gör mycket grundläggande arbete som recensioner och ordna med bilder och liknande. Men det är verkligen roligt att lära sig något om en tjänst jag använt mig av hela mitt liv. Utrycket är gammalt men stämmer än idag, Google is your friend. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Tjäna enkla pengar genom att jobba hemifrån
Nybörjarguide till aktiehandel
5 tips som hjälper dig att spara pengar
Vad bör man tänka på vi sparande på sparkonto?
Värdera bilen gratis online