Du är inte inloggad.

Artikel

Flyttstädning Umeå

Jourstäd Umeå är en städfirma i Umeå med ett stort urval av trygga städtjänster till bra pris. Vi är en kundnära firma som alltid har dig som kund i fokus. Vi kan hjälpa dig med allt från kontorsstädning, flyttstädning Umeå och fönsterputsning till trappstädning och sanering. Vi utför städjobb inom Umeå, Holmsund, Obbola, Vännäs, Röbäck, Hörnefors, Robertsfors, Nordmaling, Vindeln, Bullmark, Tavelsjö, Bjurholm, Täfteå, Skellefteå och hela Västerbotten åt både privatpersoner och företag.

Fördelen med att anlita Jourstäd Umeå är att vi erbjuder både fasta priser och timpriser så att du kan välja det alternativ som passar dig allra bäst. Vi tar oss an de flesta uppdragen och vill finnas till för dig för att förenkla din vardag.

Städning kan ses som något jobbigt som bara måste göras. Lämna över det arbetet till oss så att du kan få tid över till annat, så som att vara med familj och vänner. Vi är specialiserade inom ämnet och experter på flyttstädning. Så om du står inför en kommande flytt kan du enkelt kontakta oss för en kostnadsfri offert på städning. Om du anlitar oss för flyttstädning ingår allt som kan tänkas behövas, en komplett flyttstädning helt enkelt. Vi står för allt material och dessutom ingår alltid en Nöjd-Kund-Garanti där vi lovar att vi kommer tillbaka och gör om städningen och den nyinflyttade mot förmodan inte skulle vara nöjd med något moment i städningen.

Boka din flyttstädning Umeå redan idag: ring 0738-41 95 67 eller skicka ett mail på info@jourstadsverige.se så återkommer vi med pris på flyttstädning!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Fördelar med ergonomiska stolar
Det går att bygga rum i rummet på olika sätt
Utbudet av vägghyllor är stort och brett
Trädfällning - pris eller kvalitet?
gästböcker för bröllop