Du är inte inloggad.

Artikel

Fördelar med Body wrap kroppsinpackning

Kroppsinpackningar är en växande trend över hela Sverige - du kanske har sett skyltar eller hört talas om alla fördelarna med dessa fantastiska behandlingarna! Kvinnor anländer till spa på morgonen och lämna en timme senare, plötsligt tre klänningstorlekar mindre och helt fri från celluliter!

 

Många vet inte exakt vad en kroppsinpackning innebär. När du ska genomföra en spainpackning med body wrap lindar du en speciellt bandage runt kroppen som är inpackat med en speciellt framtagen spalera.  Leran detoxar och renar kroppen från gifter och slaggprodukter som samlats och hjälper dig att tappa i midjemått. En  Body wrap för avslappning och viktminskning är dessutom avstressande och tar bara 1 timme.

 

En wrap är en kroppsinpackning med mängder av hälsosamma fördelar. Under din body wrapping så återfuktas din kropp och din hud blir både mjukare, lenare och får mer lyster. Med en body wrap avgiftas kroppen och du kan dessutom bli av med celluliter och minska ditt midjemått på mindre än 1 timme.

 

Många tycker att bodywraps låter för bra för att vara sant men du kan själv se resultatet direkt efter din inpackning är klar. Midjemåttet minskar i regel upp till 5 centimetrar per behandling och det är rekommenderat att mäta sig runt midjan både innan och efter för att se resultaten direkt.

 

Så länge du inte förväntar sig att direkt tappa 10 kilo och 10 centimetrar runt midjan så kommer du garanterat bli positivt överraskad av fördelarna med body wraps.  Det är dessutom ganska mysigt att bli insvept och avkopplande att bara sitta still och ta det lugnt i en timme eller så med bodywrapping deluxe. Din hud kommer sannolikt att kännas mjuk och len efter att ha tagit åt sig den effektiva spaleran. Och du kan dessutom förlora lite vikt och se en tydlig minskning av celluliter efter behandlingen.  


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ändrade normalmått påverkar vår diet
7 sätt att ta hand om din hy i vinter
Tandblekning – så fixar du det själv
Så kan du ta bort din tatuering
Iphone som träningsredskap för löpare