Du är inte inloggad.

Artikel

Frukt ger friskare anställda

Att skapa ett fruktabonnemang i Stockholm är ett sätt för dig som chef att visa att du bryr dig lite extra om dina anställda. Detta är någonting som de faktiskt mår bra av och som gör att de känner sig uppskattade. Att alltid kunna erbjuda färsk frukt till sina anställda är någonting som tar tid om man handlar själv och därför finns möjligheten att låta någon annan göra jobbet.

Om du anlitar oss ser vi till att dina anställda alltid har färsk frukt de kan njuta av. Forskning har visat att de företag där de anställda har fri tillgång till frukt på jobbet har färre sjuktimmar och friskare anställda.

Efter att ha läst detta så borde det vara uppenbart att det är en fantastisk idé att bjuda sina anställda på frukt. Det kostar inte mycket för att dina anställda ska bli glada och arbeta effektivare. Många av oss upplever nämligen under dagarna att vi blir trötta och att energinivån går ned. Detta innebär ofta att vi behöver äta någonting. Om du alltid har frukt framme så kan dina anställda använda detta som energikälla och de arbetar snart effektivare igen. Om du vill läsa mer om vårt Fruktabonnemang i Stockholm så går du in här. Vi kan skräddarsy ett abonnemang efter dina önskemål och vi hjälper dig även med vilken mängd av frukt som du behöver.

Oavsett om du vill ha frukt dagligen eller bara vid speciella tillfällen via vårt fruktabonnemang i Stockholm så är vi rätt företag att vända sig till. Vi kan nämligen allt om frukt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Trähantverk från Erzgebirge
Badrumsrenovering i Stockholm
Ska du bygga hus?
Har du en trädgård i Hörby?
Lediga lokaler som inte kostar för mycket