Du är inte inloggad.

Artikel

Fyra tips på presenter till alla-hjärtans-dag

Att hitta en present till sin partner på alla-hjärtans-dag är inte alltid det lättaste, speciellt inte om man är en kille och letar efter något romantiskt åt sin tjej. För dig som inte kan komma på något roligt, charmigt eller rent sensuellt att ge bort som present på alla-hjärtans-dag kommer därför några tips här. Om just dessa presenter inte passar dig eller om du tror att din partner inte skulle uppskatta dem kan du istället se dem som inspiration för att få dig att tänka i rätt banor. Samtidigt bör man komma ihåg att det ofta är de oväntade och fantasifulla presenterna som sprider mest glädje.

Ge bort dig själv med Naughty Knot
Den här presenter kanske kan framstå som lite narcissistisk om man ger den till någon annan än killen som man är tillsammans med. Men faktum är det finaste man kan ge en annan människa är en själv. I praktiken är denna present ett slags inslagsband som man som tjej har på överkroppen och som med en enkel manöver kan knutas upp av den man älskar. Den här presenten är en överraskande, rolig och utmanande present som passar perfekt att ta på sig inför den romantiska kvällen på alla-hjärtans-dag. Naughty Knot går att köpa på webbutiken Coolstuff.se för ett par hundra kronor.

Gå på champagneprovning för två
Detta är en lite mindre utmanande och provocerande present som istället är mer åt det sofistikerade och lyxiga hållet. Genom att köpa denna upplevelsepresent får du och den du älskar lära er om champagne och prova olika sorter av denna bubbliga dryck. För dig som vill utöka din kunskap om fina drycker samtidigt som du umgås med någon du gillar och skapar minnen tillsammans är denna present ett väldigt trevligt köp. Champagneprovning för två går att köpa på Uppelevelsepresenter.se för runt fem hundra kronor. Där finns också liknande provningar av whiskey, vin och choklad att köpa.

Ge bort en busig kortlek
Det här är ytterliggare en utmanande present som kan leda till många mysiga stunder i sängkammaren. Kortleken 52 Busiga Nätter innehåller 52 kort formade som skraplotter, där 26 kort är gjorda för honom och 26 kort är gjorda för henne. Varje natt är det meningen att han och hon ska dra var sitt kort som innehåller instruktioner för vad som ska pågå i sängen under den aktuella natten. Detta är en spännande och rolig present eftersom man inte vet vad man kommer få göra innan man dragit sitt kort. 52 Busiga Nätter går att köpa på Presentkuriren.se för under två hundra kronor.

Ge bort ett värmande hjärta
Det här är en fantastiskt söt present som dessutom har en liten praktiskt funktion. Värmehjärtat är ett litet hjärta som man kan värma genom att stoppa den i kokande en liten stund. Denna värme kan man sedan återfå genom att trycka på en knapp på hjärtat. Då värms hjärtat upp av sig själv igen till cirka 55 grader och håller sig varm på det sättet i mellan 20 och 40 minuter. Perfekt att ha med sig på en romantisk promenad under de kyliga vinterkvällarna eller för att värma en ömmande muskelskada. Oavsett vad man använder hjärtat till är det en fin och symboliskt vacker present som definitivt är värt sitt pris på 29 kronor på Coolstuff.se.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Rock and roll och dess influenser
Grilla som en kung i sommar
Spådom
Svenska Polis Filmer
Dyk djupt in i SVT Text TV: En resa till dess mest älskade sidor