Du är inte inloggad.

Artikel

Högtryckstvättar stockholm

Nu ska jag berätta om lite olika saker som högtryckstvättar och elektriska arbetsfordon
Högtryckcenter AB säljer högtryckstvättar i Stockholm samt är återförsäljare för Dynajet.
Behöver du som företag eller privatperson högryckstvätt som passar dina behöv så är det Högryckscenter AB som du ska kontakta. Här hjälper dom dig att skaffa en skräddarsydd lösning ävan om det är en liten enkel att spola av bilen med eller en större med dieselverk för att tvätta bort klotter med. Det finns en variant för alla från liten, mellan till större.
Högtryckcenter säljer även elektriska arbetsfordon. Visst behöver du inte arbeta med dessa, du kan köpa ett fordon för att pendla med eller åka och handla, möjligheterna är stora.
Perfekta Fordon från Goupil som är ägt av amerikanska kända Polaris som även gör 4-hjulingar.
Kommuner, bostadsbolag och kyrkogårdar har köpt dessa och är riktigt nöjda.  Varför tumma på kvaliteten när du kan få det bästa.

Inte nog med detta så säljer även Högtryckcenter AB Städmaskiner samt industrudammsugare med rejält sug. Komplett med kemikalier för all sorts städning och tillsatser till högtryckstvättar.
Dom bygger även Tvätthallar där du kan få en skräddarsydd för dina önskemål och behov, så oavsett om du ska starta ett nytt företag som biltvätt eller redan har ett befintligt företag och vill bygga ut så är Högtryckcenter dom som du ska höra av dig till. Perfekt frö taxibolag eller andra transportbolag som vill ha ett alternativ och möjlighet att tvätta sina bilar eller utrustning på sin mark.
varför stanna där? har du stor tomt och lite finare bilar så kan du be dom bygga en tvätthall till dig där du kan tvätta bilen varje gång du har varit ute och kört.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Med tanke på trädgården
4 bästa kaffetillbehören för kaffebönor
Rivning Stockholm
Din personliga målare malmö
Vad är Specialkaffe?