Du är inte inloggad.

Artikel

Hyra ut bilen privat

Känner du att din bil blir stående i långa perioder utan att du nyttjar den? Då kan det vara läge att tänka på att hyra ut den privat. Genom att hyra ut sin bil när du själv inte nyttjar den kan du tjäna fina pengar relativt enkelt och helt passivt. 


Många personer i Sverige äger en bil som de kanske bara använder ett fåtal minuter om dagen, kanske för att ta sig till arbete eller liknande och därefter blir bilen stående, utan att den brukas. Lika vanligt är det att bilen blir stående i garage eller på parkering under helgen och inte nyttjas. Detta ger ett utmärkt tillfälle för dig som privatperson att hyra ut din bil till någon i ditt närområde som behöver den då du inte använder den. 


Via smarta tjänster och appar som finns att tillgå online, kan du i dagens läge otroligt smidig hyra ut din bil och komma i kontakt med personer i din närhet som vill hyra en bil, såväl en längre tid som kortare perioder. Genom att hyra ut din bil kan du på det sättet se till att bilen kommer till användning och du kan tjäna pengar på det!


När du väljer att hyra ut din bil privat genom de tjänster som finns att tillgå online som erbjuder dig denna typen av uthyrningsplattform, så kommer din bil även vara försäkrad och du garanteras betalning eftersom kunden betalar via appen eller hemsidan innan tilldelning av bilen sker. Du kan tryggt och säkert hyra ut din bil och se till att den kommer till nytta även då du personligen inte brukar den.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

3 Tips för en starkare budget
Fackförbundens uppgifter
Därför bör du jämföra villaförsäkringar
Brusreducerande hörlurar
Hitta rätt a-kassa för dig som IT-konsult