Du är inte inloggad.

Artikel

Jämför snabblån

Nu är en tid då det, för många är svårt att få ihop sin ekonomi. Sviter från julhandeln och årets värsta räkningsmånad; Januari har gjort att pengarna sinar för många. Det kan ibland vara svårt att få pengarna att räcka till det allra nödvändigaste, såsom räkningar och mat, hamnar man i en sådan situation kan det vara en god idé att ta ett snabblån.

<h2>Att tänka på när du tar ett snabblån</h2>

En sista utväg kan vara att ta ett snabblån, detta är ingen man bör sätta i systematik eftersom det för många leder till en än mer ansträngd ekonomi. Det finns många som fastnar i snabblånsfällan och har svårt att ta sig ur, detta kan i sin tur leda till inkasso och i värsta fall kronofogden. Det är inget man vill råka ut för eftersom det gör att man varken kan låna pengar eller köpa ngt på avbetalning.

När man tar ett snabblån lönar det sig att jämföra snabblån noga innan man bestämmer sig för vilket man ska välja. Det man bör tänka på är att olika företag har olika avgifter beroende på hur stor summa man lånar. Det är inte säkert att ett och samma företag är billigast vad gäller alla de olika lånesummorna. Det finns idag en sida som jämför de populäraste smålånen, vi rekommenderar dig ett besök där innan du går vidare för att låna pengar. Se mer här:

www.lånacash.nu

Tänk på att avgifterna för olika snabblån kan vara relativt höga, ser man till den effektiva räntan så blir räntesatserna ibland så höga som flera hundra procent. Men sätter man denna avgift i proportion till den risk lånegivarna tar så är det inte speciellt dyrt att ta ett sådant lån. Ett mindre lån, likt de vanligast snabblånen, har ofta en återbetalningstid på 30 dagar, därför bör du kontrollera att du har råd att betala tillbaka lånet inom denna tid.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Spara pengar i företaget med kreditkort
Tänka på innan du köper en begagnad bil
Låna mindre belopp
Visste du att a-kassan bara ersätter max 11 000 kr/mån? Därför är det viktigt att teckna inkomstförsäkring.
Betalningsanmärkning