Du är inte inloggad.

Artikel

Jourstäd Linköping

Flyttstädning

Vi på Jourstäd hjälper till med flyttstädning, städning, fönsterputsning m.m. Vi är specialister på alla former av städning och lämnar fasta samt löpande priser på många av våra tjänster, t ex flyttstädning. Vi utför städjobb för både privatpersoner och företag inom Linköping och Norrköping. Är du ute efter hjälp med din flyttstädning, så titta gärna in på städlistan där ni ser vad som ingår i flyttstädningen, ni finner den under fliken flyttstädning.

Fönsterputsning

Jourstäd Linköping erbjuder fönsterputsning på alla typer av fönster, t ex av inglasade verandor och balkonger, speglar, glaspartier, skyltfönster m.m. Våra tjänster finns att anlita vid t ex byggstädningar, flyttstädning och renoveringar där vi ser till att fönstren är skinande rena. Det går bra att anlita oss för både enstaka eller återkommande uppdrag för både privatpersoner och företag. Självklart ingår alltid material i våra priser.

Städfirma Linköping & Norrköping

Städning på gång? Vi utför alla former av städning i Linköping och Norrköping med omnejd och hjälper både privatpersoner och företag. Vi förstår att det ibland kan kännas övermäktigt att utföra en ordentlig storstädning, det kan vara hälsa, jobb eller ork som ställer till det. Då finns vi till hands. Vår personal har god erfarenhet och arbetar snabbt och gör att du enkelt får rätt på oredan. Självklart erbjuder vi både fasta priser och timpriser så du har möjlighet att välja det som passar dig bäst. Hör av dig så ordnar vi en kostnadsfri offert på hemstädning! Testa oss, du kommer bli nöjd!

http://jourstadlinkoping.se/

RUT & ROT

Nya regler för rutarbete, från och med den 1 januari 2016 är maxbeloppet för rutarbete för köpare som inte fyllt 65 år vid betalningsårets ingång 25 000 kr. För dem som däremot har fyllt 65 år vid betalningsårets ingång är 50 000 kr maxbelopp.

Från och med den 1 januari 2016 ger inte matlagning rätt till någon skattereduktion. För städarbete eller annat rengöringsarbete gäller från och med den 1 januari 2016 att skattereduktionen endast omfattar enklare städarbete eller annat rengöringsarbete samt flyttstädning. Läxhjälp som utförs efter 31 juli 2015 ger inte heller rätt till skattereduktion.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ny på Arbetsmarknaden
Vad är Specialkaffe?
Kirrat och Klart
Handla online, snabbt & smidigt
Att Sänka Logistikkostnader Kan Starta Med Någonting så Enkelt som Staplingslådor i Plast