Du är inte inloggad.

Artikel

Låna pengar 2018

2018 har det blivit betydligt lättare att låna pengar online och andra ställen som banker och växlingskontor. Dom gamla storbankerna börjar tappa kunder på dom mindre lånebeloppen och det är kanske inte så konstigt. Dom bankerna som finns på nätet är betydligt mer kund vänliga och själva lån processen går betydligt fortare.

Du kan ansöka om ett lån och ha pengarna på ditt konto inom några timmar, detta kommer aldrig hända på en vanlig bank.

Men dessa lån är så kallade snabblån och har oftast en lite högre ränta, så se till att betala tillbaka din sms lån så snabbt du har möjlighet för att slippa dom dyra ränte kostnaderna.

För att ansöka om ett lån räcker det att du har ett bankid i närheten så du kan signera med legitimation, detta är verkligen ett super smidigt sätt att låna pengar om man bara har sin mobil eller dator med sig.

 

Ett vanligt problem är att många tar många små lån på mindre belopp men pga av den höga räntan har dom problem med att betala tillbaka hela kostnaden för lånet, då är det bättre att du tar ett privatlån och samlar ihop hela ditt belopp. På detta sätt brukar man sänka sin månadskostnad rejält.

Innan du signerar ett lån ska du kolla upp noga vad den effektiva räntan är alltså den totala kostaden för hela lånet, många lockar med låga räntor men har sedan andra avgifter som dom inte marknadsför med. Det kan vara dyra uppläggningsavgifter eller avi avgifter alltså faktura avgifter.

Så ring runt och kolla runt innan du signera några lån. Det finns många jämförelse sajter som t.ex Collectloan.se m.fl


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Sms-lån vs. vanliga privatlån
hitta rätt bankkort och kontokort
Låna snabbt, smslånens genomslag!
Brusreducerande hörlurar
Lediga kontor i Göteborg – en expansiv framtid