Du är inte inloggad.

Artikel

Låna pengar snabbt!

Att låna pengar snabbt är ett utryck som myntat sig fast dom senaste åren, detta beror naturligtvis på att dom så kallade snabb lånen eller i takt med att fler företag valt att öppna verksamhet inom branschen! Men det är ganska lätt att glömma bort hur det såg ut för mindre än 10 år sedan!

För mindre än 10 år sedan gick det endast att låna pengar via den bank man var kund hos, för att ens få chansen att ansöka om ett lån krävdes det att man först fick en tid inbokad på det lokala bankkontoret, detta kunde dröja ett par veckor. När man sedan satt på bankkontoret gjordes det en noggran analys samt utvärdering av ens ekonomi samt betalningsförmåga, hade man tur kunde man förvänta sig ett besked (positivt sådan) inom någon vecka efter mötet.

Tack vare internets utveckling samt att bankerna faktiskt inte viljat låna ut mindre belopp har alltså marknaden för dessa smålån växt så det knakar dom senaste åren, ett företag som verkligen tagit fasta på detta och utnyttjat sin ställning till max är http://www.låna-pengar-snabbt.org/cash2you/ vars slogan lyder "räddare i nöden"  

Att branschen generellt varit rejält nedskriven i media har väl knappast undgått någon, dom stora bankerna säger sig inte vilja jobba med mindre lån då dom inte är lika lönsamma, att det då skapats ett utrymme inom branschen att tjäna pengar är egentligen inte speciellt konstigt, det som är ännu märkligare är att bankerna samt media tillsammans tävlar om vem som kan snacka ner branschen mest oftast med argument som skuldfällor samt att man utnyttjar dom svaga i samhället. 

Väljer man sedan att granska snabblåne branschen ordentligt framgår det ganska tydligt att huvudgruppen/målgruppen för dessa lån är personer med fast inkomst och en medelålder på drygt 28 år. Konverteringsprocessen eller rättare sagt tillvägagångssättet för att få ett lån följer alla dom regler och praxis som vilken annan bank som helst, att räntan det vill säga kostnaden för att betala tillbaka lånet är lite högre än dom vanliga storbankerna är ju något som kunden som ansöker får ta ställningen till, poängen med det jag skriver är att förutsättningarna för att ta lånet knappast kunde bli mer glasklara. 


 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Låna snabbt, smslånens genomslag!
Löneoutsourcing gör att personalen alltid får rätt lön
Hur påverkas bostadspriser av coronakrisen?
Mässmaterial till låg budget?
Detta bör du ha koll på när du ska låna pengar