Du är inte inloggad.

Artikel

Ladda upp dina roliga bilder

Ladda upp dina roliga bilder
Har du saknat en tjänst som låter dig ladda upp dina allra roligaste bilder? Vill du dessutom att andra ska kunna rösta på dina bilder för att kunna klättra i topplistor? Roliga bilder har aldrig varit smidigare!

På FEJM.SE kan du göra just detta! Självklart passar sidan även för dig som vill "slå ihjäl" lite tid, eller få sig ett gott skratt. Uppladdningarna är kategoriserade som "roliga bilder", "tatueringar", "tabbar", "arga lappar" och mycket annat! Detta för att du enkelt ska kunna återfinna en bild som du sett tidigare.

Länka bilder i sociala medier
Självklart kan du dela alla bilder på sociala medier. Genom att sprida dina uppladdningar ökar chanserna för att andra ska gå in och rösta på din bild. En bild med många röster har naturligtvis bättre förutsättningar att synas för fler besökare - alltså får den ännu bättre förutsättningar att stiga ytterligare i topplistorna.

Regler
Tänk på att aldrig lägga upp en bild på en person som är ovetandes om din uppladdning. Alla bilder som laddas upp ska vara i enighet med Svensk lag och inte vara kränkande för någon annan. FEJM gör det vi kan för att ta bort bilder som kan ha delar av denna problematik, men ett stort ansvar vilar på våra användare.

Förslag på ändringar
Har du förslag på ändringar, eller vill du säga något annat till oss? Kontakta oss gärna på e-post så svarar vi så fort vi kan. Mer information om hur du kommer i kontakt med oss finns på vår webbplats. Välkommen in!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Padel
Kan du byta ut bilen mot cykel?
Vad ska vi göra hemma hela dagen?
Köpa hemmabio (surroundanläggning)
Imorgon kommer jag att vara miljonär i Europa Lotteriet