Du är inte inloggad.

Artikel

Maskerad är kul, i alla åldrar

 

Allamaskeradkläder.se är en kul sida med olika maskeradsaker. Kläder, asseccoarer m.m.
De listar utbudet och här hittar du bl.a maskeradkläder för dam, där det finns fantasifulla och attraktiva kläder i storlekarna XS-XXXL. Dvs det finns något som passar alla. Maskeraddräkterna passar för alla tillfällen som du vill spexa till!
 
Genom bilderna på hemsidan kan du få tips och idéer till just ditt maskeradtillfälle.
Att klä ut sig som sjöman är alltid populärt på en maskerad eller temafest. Det finns flera olika modeller av sjömansklänningar eller sailorkläder. En dröm om sommar, sol och vatten passar bra vid maskerader och utklädningstillfällen.
 
Kolla också in de andra kategorierna, piratkläderna är speciellt fina och roliga.
För herrar finns också en del kul; Yrkesdräkterna så som polis, pilot, doktor och sjöman. Superhjältedräkterna så som Batman, Superman, Zorro gör dig till en riktigt kung på maskeraden. Det finns även Halloweenkostymer, Clowndräkter och massa annat.
 
Barn älskar ju att klä ut sig och gå in i olika roller. Du kan välja från anpassade åldrar, vilket ju underlättar om du letar efter nåt speciellt.
 
Det vanligaste och som finns i nästan alla åldrar, från 1-10 år är prinsessa för tjejer och olika superhjältar för killar. Men det finns även annat, som pirat, häxa, clown, cheerleader och mycket mer.
 
Det finns även företag som erbjuder att hjälpa till om det är något större event som behöver fixas. De kan hjälpa till med temaidéer, samt att specialbeställa kostymer som inte finns i det ordinarie sortimentet. Kom ihåg att vara ute i god tid inför detta om kostymerna inte finns i lager och behöver sys upp.
 
Att maila företagen är att föredra, då se säger att det ger snabbast svar. Så släng iväg en fråga på mailen om du undrar något.
 
Om du har hittat något på nätet som du vill beställa, så kostar frakten mellan 39-99kr, beroende på storlek och vikt. Du ska enligt sidan få dina varor inom 48 timmar efter beställningstillfälle. Du betalar med de vanligaste sätten; Kort, faktura eller postförskott. Du kan också välja att få dina varor direkt till dörren, om du har extra bråttom eller inte vill ta dig iväg och hämta dina saker.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Det är av största vikt att skydda sig mot solens uv-strålar
Unikt stöldskydd för båtar
Spring – Restaurang och festlokal
Välj rätt utrustning och fiskespö - Vi hjälper dig
Ingen vill egentligen ha morotskaka