Du är inte inloggad.

Artikel

Miljövänlig hemstädning

Du har säkert annat du vill spendera din tid på än att städa, även om du vet att det måste göras. Idag är det viktigare än någonsin att tänka på planetens bästa, nästan i vad vi än gör. Vissa är mer engagerade än andra men för att kunna göra skillnad på riktigt är det väldigt viktigt att alla bidrar med det lilla de kan, även om det bara är småsaker för en själv. Det kan handla om allt från sopsortering till att ta cykeln istället för bilen. Likaså när du städar ditt hem, har du någon koll på vilka produkter du använder? I många fall är det rengörande produkter som inte har ett bra innehåll. Det kan vara ämnen som inte alls är skonsamma för miljön.

Välj bort onödiga och dåliga produkter och välj istället klimatsmarta! En miljlvänlig städprodukt rengör lika bra som vanliga städprodukter, även om man kanske inte alls tror det. Om du inte städar själv utan istället anlitar en städfirma, se då till att de använder miljövänliga produkter vid städningen, oavsett om det handlar om en hemstädning eller flyttstädning. Kontakta alltid firman innan och fråga vilka produkter de kommer använda vid din städning. Ställ frågor om miljöpåverkan och om fel produkter, i din mening, används – fråga varför. Börja i det lilla och ta ditt klimatansvar och bygg vidare därifrån.

Det kan låta svårt och jobbigt till en början men när man väl har kommit in i det är det enklare än vad man tror. Vi alla måste ta vårt ansvar och peppa varandra!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Lediga lokaler som inte kostar för mycket
Flyttstädning Stockholm
Flyttstädning i Stockholm
Måttbeställ passepartout
Göra om hemma