Du är inte inloggad.

Artikel

Mobiltillbehör

Mobiltillbehör

Letar du efter mobiltillbehör till din nya mobil?

Kabong.se säljer populära och prisvärda mobiltillbehör till främst iPhone och Samsung.

Utbudet av mobiltillbehör ökar statigt då fler och fler väljer att göra sin mobil mer personligt samt väljer att skydda mobilen med olika typer av skal. Kabong har både mjuka och hårda skal i olika material. Så som tex silicon och läder.

Även sportarmband till mobiler är populärt just nu. Sportarmband är perfekt att använda när du är ute och springer eller tränar på gymmet. Kabong.se har sportarmband till både iPhone och Samsung.

Kabong.se

Kan man lita på kabong.se? Ja det kan du. Kabong erbjuder 14 dagars öppet köp på alla produkter samt 1 års garanti. Kabong.se drivs utav Kabong AB och är grundat 2012. Kabong erbjuder enhetsfrakt oavsett om du köper ett eller fem skal så kostar frakten bara 49 kronor. Du kan betala säkert med antingen kort eller genom att göra en direkt betalning med din internetbank.

Kort om kabong.se

Från det att startskottet gick år 2012 i Göteborg så är det ingen slump hur verksamheten på Kabong AB sammanfallit med ordet modernitet. Kanske faller det tillbaks på grundaren Anders Hermansson och hans idé om entreprenörskap. Förutom webbutiken driver Kabong AB verksamheten bakom ett flertal domäner i vilket man bland annat hjälper andra företag att bygga upp en hemsida. Varorna som Kabong har till försäljning i butiken är huvudsakligen importerade från Asien.


Hos Kabong.se hittar du teknikprylar och mobiltillbehör. Du får gratis frakt på hela ditt köp när du handlar över 1000,- kronor. Snabba leveranser kolla in!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Underkjolar - Vilken ska du välja?
fashionabla ljusblå balklänningar från smiliving
Can we get låna pengar online
Kaffets historia
Såhär firar man jul i Sverige