Du är inte inloggad.

Artikel

NeoBux Guide

Tjäna pengar hemifrån är inte det lättaste, risken är stor att man åker på en blåsning för det finns många skojare på internet. Men ett sätt att tjäna pengar är att registrera sig på en ptc sida. Det betyder helt enkelt paid to click, och det är precis det du gör, du klickar och tittar på annonser och får betalt för det. Låter det som något du vill testa så rekommenderar jag att du besöker The Ultimate Neobux Guide först. Det är en komplett guide på engelska som förklarar steg-för-steg hur du ska göra sedan du registrerat dig på NeoBux.

Det finns hundratals ptc sajter på internet, så varför ska man just välja NeoBux? Jo, för att NeoBux räknas som en av de äldsta ptc sidorna, sajten har funnits sedan Mars 2008, har mer än 20 miljoner registrerade medlemmar runt hela världen och är en av få ptc sajter som får använda PayPal som betalningsalternativ pga sitt goda rykte som en fullt laglig affärsmodell. Våren 2017 bestämde PayPal att tveksamma sidor inte skulle få samarbeta med dem, och om du tänker efter så är det ytterst få om ens några onlinecasinos som får ha PayPal som betalningsalternativ. Anledningen till detta kan du säkert räkna ut. 

I stora drag går det till så att annonsörer vill visa sina sidor, och betalar NeoBux en summa pengar för att de ska visa sidorna för sina registrerade medlemmar. När man som medlem klickat och tittat på en annons får man en slant, men det är inte bara på det viset man tjänar pengar. Du kan dessutom tjäna pengar genom att kolla på reklam videos, svara på undersökningar, testa att ladda hem nya appar till mobilen etc. Det finns många sätt att tjäna pengar som medlem på NeoBux, men det som ger allra mest pengar är utan tvekan referaler.

Vad är då det? Det är andra människor som du lyckats värva, som när de klickar på sina annonser och får betalt, får också du betalt. Kruxet med en så stor site som NeoBux är att de redan har så många medlemmar och det kan därför vara svårt att hitta de som ännu inte är registrerat sig. Men som medlem på NeoBux kan du faktiskt hyra folk som blir dina referaler, och när de klickar sina annonser så får även du betalt.

Bli medlem på NeoBux är helt gratis men jag rekommenderar ändå att du läser igenom The Ultimate Neobux Guide för att bli en fullfjädrad ptc användare med målet inställt på att tjäna så mycket pengar som möjligt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

5 tips som hjälper dig att spara pengar
Hur FXGM-handel hjälper affärsmän
Tre saker som kännetecknar snabblån
Håll koll på lönehistoriken med ett personalsystem
Kom igång med ett starta eget-bidrag