Du är inte inloggad.

Artikel

Nu är det utomhustid

Vi går mot den tiden på året då vi vill vara ute så mycket som möjligt. Det är som en folkrörelse. Det som gäller nu är att hitta på roliga aktiviteter så att utomhusperioden blir annorlunda från resten av året när vi mest sitter inne och tittar på tv och håller på med våra datorer. Tekniken är ju sådan idag att vi kan vara aktiva på våra olika enheter som smartphones, läsplattor och datorer trots att vi är ute så mycket som möjligt. Det visar inte minst alla inlägg på våra sociala medier som min känsla säger ökar den ljusa och varmare tiden på året. Vi blir helt enkelt på väldigt gott humör den här tiden på året. Vi har alltså ute aktiviteter som bollspel och annat kul samtidigt så rapporterar vi flitigt in på de sociala medierna vad vi gör tillsammans.

Bilderna blir många

I sambans med att vi vill vara med och synas i våra sociala medier så tar vi mycket bilder. Och det som är intressant i det är att motiven vi väljer avviker ganska mycket från de traditionella motiven vi brukar fotografera. Det är ofta vår smartphone vi använder för att ta bilderna och de digitala kamerorna som finns i dessa smarta apparater är ofta av förvånansvärt bra klass. Det går till och med att använda sig av olika inställningar för att optimera fotograferandet. Det finns applikationer (appar) som är gratis att ladda hem till din telefon som också ytterligare kan förbättra och förändra din bild så att den får en fin ram eller ser väldigt gammal ut. Det är bara kreativiteten som hindar dig i ditt fotograferande.

Återanvänd dina telefonbilder

När vi lagt upp en hel del bilder så faller dessa ganska snart i glömska. Men det är ganska kul att gå tillbaka på dina olika sociala medier och titta på dina bilder igen. Du kommer med all säkerhet att bli imponerad av några bilder du tagit. Det kan vara kul att framkalla några av bilderna på papperskopia. Det är lätt att skicka bilder på framkalla foton hos ifolor.se direkt från din telefon till och med. Det är bara att välja att företag som tillhandahåller tjänsten och bestämma vilka bilder som sak framkallas och så skickar du beställningen och någon dag senare så har du bilderna i din brevlåda. Tänk att komma hem från semestern och i brevlådanligger det redan bilder från din resa som du just avslutat samtidigt som dina vänner vet hur roligt du haft via sociala medierna.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Lista på några roliga kortspel som vi kan spela på semestern
Baktillbehör till söta cupcakes
Spel i olika former
Allt fler väljer elcykel
Välj rätt utrustning och fiskespö - Vi hjälper dig