Du är inte inloggad.

Artikel

Nu arrangeras en Fest & bröllopsmässa i Eskilstuna

Den 3 mars 2013 kommer det att arrangeras en fest och bröllopsmässa på Elite Stadshotellet i Eskilstuna. En mässa där du kan hitta inspiration, produkter eller tjänster för fest, bröllop eller bal.

Vem har inte upplevt ångesten när ansvaret för att ordna en större fest, eller att fira någons speciella dag, har landat på ens axlar. Stressen bidrar till att låsa kreativiteten och helt plötsligt står man där och kan inte komma på någonting roligt överhuvudtaget som skulle kunna förgylla det stundande firandet.

Nu finns chansen att få inspiration och ideér för upplevelser, produkter och tjänster som hör ihop med bröllop, fester eller varför inte inför studentbalen.

Bröllopsmässor har arrangerats tidigare i Eskilstuna fram till 2011. Den som arrangerade mässan då hade börjat bli till åren och orkade inte arrangera fler mässor. Så under 2012 så arrangerades det ingen bröllopsmässa i Eskilstuna. I år tog då istället två yngre förmågor tag i den tappade tråden och bestämde sig för att arrangera mässa på nytt. Den stora förändringen i konceptet är att mässan inte längre är en ren bröllopsmässa utan har bräddats till att även omfatta produkter och tjänster för fest och bal.

För er som står inför att gifta er, fylla jämt, gå på bal eller bara vill ge lite extra krydda till en vanlig fest så kan vi starkt rekommendera att besöka mässan.

Plats: Elite Stadshotellet i Eskilstuna
TId: Söndag 3 mars 2013 kl. 10.00-17.00

För er som vill få en sneak peak på hur rummen ser ut i det nyrenoverade hotellet så kommer det under dagen även att anordnas visningar av rum och konferenssalar. Dessutom håller restaurangen extraöppet denna söndag för alla mässbesökare.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Punkrock
Decembers alla fester - Nyår!
Sveriges största städer
Ladda upp dina roliga bilder
Ta hand om din mobil