Du är inte inloggad.

Artikel

Ögonfransserum fungerar det?

Många har funderat på att testa ögonfransserum, men fungerar det verkligen och i så fall hur?

Det viktigaste när man använder ögonfransserum är att vara konsekvent med sitt användande, det går alltså inte att använda serumet lite då och då och förvänta sig utlovat resultat. Det är viktigt att veta att resultatet är individuellt och beroende på hur långa och många fransar du har från början. Ett ögonfransserum fungerar på så sätt att det hjälper dina fransar att växa sig längre och starkare. Man kan säga att fransarna helt enkelt sitter fast längre än de skulle gjort utan och därför också växer sig längre.

När du använder ögonfransserum kan du vänta dig resultat efter ca en månad och efter drygt 6-8 veckor har de nått sin maxlängd. Då är det dags att gå ner i underhållningsläge för att få dem att hålla sig fina. Du går då från att applicera fransserumet varje dag till att applicera det ett par gånger i veckan. Slutar du att använda serumet kommer dina fransar att återgå till det normala.

Många upplever att de tappar väldigt mycket fransar just när de slutar använda sitt ögonfransserum. Detta beror på att du helt enkelt tappar en del av de fransar du egentligen skulle ha tappar tidigare, oftast är det de längsta som suttit längst på ögat som ryker först. Med andra ord: ögonfransserum fungerar, men du måste vara konsekvent och när du slutar att använda det, ja då återgår fransarna till det normala.

Ett ögonfransserun som fungerar är Xlash Eyelash Serum, det hjälper dina fransar att växa sig, långa, tjocka och starka. Xlash är ett av Sveriges mest populära märken just när det kommer till att få långa fransar. Så vill du få längre ögonfransar ska du testa Xlash Eyelash Serum!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ansiktsbehandling Helsingborg
Hostmedicin
Är tandimplantat rätt för dig?
Hallonketon och dess hälsofördelar
Min recension av PT på Nätet