Du är inte inloggad.

Artikel

Säljtips

Jobbar du också med försäljning och försöker ta det till nästa nivå? Har du svårt att känna dig motiverad varje dag och saknar den där extra energin stundtals?

Det är inte lätt att ständigt hålla sig på topp inom säljyrket och man behöver båda inspiration och tips för att prestera maximalt.

Jag kan varmt rekommendera sajten säljtips om du är på jakt efter inspiration. På sajten hittar du både handfasta tips och sälvövningar som kan ta din försäljning till nästa nivå. Det finns även en blogg som är tänkt som inspiration och lyfter regelbundet tankar inom området försäljning.

Sajten riktar sig främst till B2B-säljare, men mycket av innehållet går även att applicera på sälj mot konsument. I slutändan handlar ju försäljning om att få kunden att inse att den har ett behov och att man själv erbjuder den bästa lösningen. Detta är lika sant inom B2C som inom B2B!

Ett annat intressant område som sajten tar upp är att försäljning och säljare har ett så pass dåligt rykte. De skriver om vilket ansvar som vilar på oseriösa säljare som med tvivelaktiga metoder lyckats få gemene man att se ned på branschen och yrkestiteln säljare. Försäljning är ju trots allt själva blodet inom varje företag och utan denna skulle företaget aldrig överhuvudtaget kunna existera! Det finns till exempel många exempel på ingenjörer som haft en genialisk idé, men inte kunnat paketera och sälja in den på rätt sätt till potentiella kunder och investerare. De hade definitivt haft nytta av säljtipsen på sajten och det tror jag även att du kommer att ha!

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Fördelar med löpande bokföring
Detta bör du ha koll på när du ska låna pengar
Sälj dina fakturor idag.
Bokföringslexikon
Varför låna pengar utan kreditupplysning från Upplysningscentralen?