Du är inte inloggad.

Artikel

Samla lån

Samla lån och få ner dina månadskostnader. http://snabbpengar.se/samla-lan 

Har du tagit många smslån och mikrokrediter och nu börjar du få svårt att återfå kontrollen av din ekonomi? Det finns exempel på personer som tagit upp till 10st smslån, kreditkort och avbetalningar och sedan drunknar i avi-avifter och övriga kostnader till en mängd olika långivare. Smslånen lockar ofta med första krediten gratis för att locka nya kunder att låna pengar. Vissa erbjuder räntefria lån och andra så kallade gratislån. Dessa lån har genom åren fått skarp kritik och om du inte kan betala eller blir tvungen att flytta din månadsbetalning blir detta ofta väldigt dyrt.

Genom att samla lån kan man i vissa fall få ner sina månadskostnader med flera tusen kronor bara i avgifter. Varför betala till en massa olika långivare när du kan låta en bank lösa in dina lån i ett mer fördelaktikt lån med lägre ränta och längre löptid. Smslån har ofta flera hundra procents ränta förknippade till sina lån och även gratislånen, om du tvingas flytta en betalning kan du få betala den skyhöga räntan från dag ett. Gratiserbjudandena gäller endast om avtalet följs och om du behöver flytta din månadsbetalning upphör gratiserbjudandet att gälla.

Då kanske det är dags att samla ihop dina smslån i ett lite större blancolån. Ett blancolån är ett privatlån utan säkerhet och det betyder att du inte behöver lägga någon egendom i pant bakom ditt lån, som du annars gör bakom ett bolån eller ett billån till exempel. Den enda säkerheten för långivaren är din inkomst och återbetalningsförmåga. Du behöver ha en god inkomst och en ordnad ekonomi för att bli beviljad när du vill samla dina lån.

Om du bestämt dig för att samla lån för att få ner dina månadskostnader så borde du göra en kalkyl över dina inkomster, utgifter, krediter och avbetalningar. ta även med kreditkort och lös in allt i ett större och billigare lån. Du kan följa länken högst upp i artikeln om du vill påbörja din process eller ta reda på mer om hur du kommer igång. Genom att bara betala till en långivare får du, förrutom mer pengar i fickan varje månad som du kan använda till annat, dessutom en bättre översikt och kontroll över din ekonomi.

Svenskar tar mycket smslån och det är en oroande trend idag. För att undika att hamnar i lyxfällan eller i ekonomiska trångmål är det viktigt att man tar kontrollen över sin ekonomi innan det hela skenar iväg. Att börja med snabblån och mikrokrediter kan visa sig förödande för vissa personers privatekonomi. Viktigt är att du aldrig tar lån om du inte behöver det. Var alltid ansvarsfull i ditt låntagande och läs igenom villkoren nogrannt. Att samla lån kan vara ett steg i rätt riktning för att återta kontrollen över sin privatekonomi.

Om du fäljer länken högst upp kommer du få mer information om hur du går tillväga för att komma igång. Dessutom listas och jämförs olika långivare på den svenska lånemarknaden. Det ökar dina chanser att hitta en långivare med bra villkor och billig ränta när du vill samla lån. 

Du kan inte ha några skulder hos Kronofogden om du vill ges möjligheten att samla dina lån, däremot finns det aktörer på den svenska lånemarknaden som tillåter att du har en eller flera betalningsanmärkningar.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Nu kan du få mer från a-kassan – men är det tillräckligt?
Fackförbundens uppgifter
Vad är bokföring - en lektion
Hur FXGM-handel hjälper affärsmän
Några saker om släpvangsförsäkringar som du inte visste