Du är inte inloggad.

Artikel

Smslån var farligare förr

Har du läst om de nya smslån som finns på marknaden idag? Har du kanske till och med testat att låna på detta sätt? I så fall vet du väl redan att det här är ett oerhört praktiskt sätt att låna på och med mycket få, kanske till och med helt utan nackdelar. Om du ännu inte hunnit ta reda på så mycket om denna lånetyp så kommer du förmodligen att bli positivt överraskad när du hör vad detta innebär.

Att ta smslån 2013 är inte alls samma sak som att ta ett smslån 2005. Mycket har hänt och när det gäller just snabblån kan man verkligen konstatera att utvecklingen har tagit många steg framåt. Kostnaderna för låntagaren har sjunkit drastiskt och riskerna har minskat ordentligt eftersom oseriösa företag har konkurrerats ut från marknaden. Det är också betydligt enklare att ansöka idag eftersom det räcker med att fylla i ett formulär första gången, därefter räcker det med att skicka sms när man behöver låna pengar. Just denna enkelhet har också gett lånet dess namn, smslån.

Hur gör man då om man vill prova ett av dessa nya sms lån och inte har lånat tidigare? Då gäller det att hitta en långivare som verkar förtroendeingivande. Det finns många om budet vilket du kommer att upptäcka direkt när du kikar runt på nätet men det du ska titta på är vilka avgifter företaget tar ut, hur lång återbetalningstiden är, vilka belopp du kan välja mellan och hur länge företaget har funnits i branschen. Om det råder några som helst tveksamheter kan du även välja att läsa dig till mer kunskap online. Du kan då ta hjälp av andras erfarenheter. Hur kanske du undrar nu. Genom recensioner från låntagare givetvis. Sådana finns det gott om på nätet och de kan vara till stor hjälp om du har svårt att bestämma dig av olika skäl.

Något som du bör komma ihåg när du planerar att ta ditt första smslån är att det har kommit många nya smslångivare under det senaste året. Att de är nya behöver inte alls betyda att de är sämre än de långivare som funnits med längre. Tvärtom kan du räkna med fler kampanjerbjudanden och specialpriser hos de nya långivarna, något som gör att det är värt att rikta blickarna åt deras håll om du är ute efter ett bra pris på ditt lån. Som låntagare ska du naturligtvis värna om dina intressen och därför försöka jaga fina erbjudanden samtidigt som det är viktigt att inte tumma på kvalitén. Välj aldrig ett oseriöst företag bara för att de erbjuder låga avgifter men satsa på ett billigt företag som verkar seriöst. Se också till att börja med att testa något av de nya smslån med betalningsanmärkning som finns idag. De gör det möjligt för dig att betala tillbaka gamla skulder och komma i ekonomisk balans igen, något som är viktigt för de allra flesta. Utnyttja alla möjligheter till ett liv i ekonomiskt oberoende! Ett lån kan vara första steget på den vägen. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Sommarjobba på eget sommarjobb
Starta eget på nätet
fått jobb med hemsidor och seo
Hur fungerar egenanställningsföretag?
Minusräntan & lånekostnader