Du är inte inloggad.

Artikel

Solresor i vinter

 

Sommaren är slut och hösten är på ingång, de flesta har varit tillbaka från jobbet i någon vecka och man har precis kommit in i vardagen igen. Men efter ett par veckor när mörkret kryper närmare så kan man börja se fram emot vintern och fråga sig om man inte ska göra en resa till värmen när det är som mörkast.

Thailandsresor har alltid varit ett populärt resemål, framför allt under december och januari, kanske är det inte så kontigt med tanke på att det är billigt, god mat och trevliga människor. Men Thailand har mycket mer att erbjuda än sol och bad. Är man lite äventyrligt lagd så kan man få sig en riktig upplevelse för livet. Dykningen är till exempel i världsklass, man kan klättra i berg och hoppa bungee jump. Ett starkt tips inför resa är att läsa på lite och framför allt om man kan hitta några reseberättelser om Thailand, det brukar vara et bästa.

Grand Canaria

Grand Canaria har varit svenskarnas favoritresemål i alla tider, och det är inte heller särskilt konstigt. Det bästa med Grand Canaria är att man vet vad man får och är man ute efter en lugn och avslappnad semester så är Grand Canaria absolut ett resemål du bör överväga att besöka, framför allt om du gillar Spanien. Man kanske inte åker till Grand Canaria under dem mörkaste månaderna men det går alldeles utmärkt att åka från mars till november.

Turkiet

Turkiet är lite likt Grand Canaria, det har blivit inne att åka till Turkiet, kanske beror det mest på att det fortfarande är relativt billigt att åka dit och att vädret är bra nästan året runt. Här är det precis som Grand Canaria, man kanske undviker att åka dit under de mörkaste månaderna, dock så beror ju det självklart på vad man har tänkt sig att göra. Klimatet är lite kallare men det är betydligt lugnare med turister. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Solsäkra Hvar i Kroatien
Fem saker att göra och se i Alicante på semestern
Resa inom Sverige
Reseguide för Brisbane – Australien
Besök Simi Valley Tattoo i Kalifornien