Du är inte inloggad.

Artikel

Spara pengar på dina linser online

Köper du, som många andra nu för tiden, dina linser på nätet? Eller kanske använder du en tjänst där du abonnerar på dina linser och får dem hem i brevlådan med jämna mellanrum?

I så fall tänkte jag i denna artikel att ge dig ett väldigt bra tips som kan få dig att spara en hel del pengar på dina abonnemang eller köp av linser och glasögon på nätet, då framförallt om du handlar hos Specsavers. Fast även andra företag som säljer glasögon och linser på nätet då de alla använder sig av samma metoder. Tipset handlar om så kallade rabattkoder eller kampanjkoder som de också kallas.

En kampanjkod är en kod som du anger när du handlar en vara på nätet och på så sätt aktiverar ett erbjudande som ger dig rabatt på ditt köp. Specsavers är ett av företagen som arbetar mycket med just kampanjkoder. Har du ett abonnemang hos Specsavers? Eller om du bara handlar i från deras butik på nätet så kolla då först om du kan hitta en kampanjkod.

Rabattkupongsidan.se är en webbplats som specialiserat sig på att samla alla kampanjkoder för Specsavers för att du som kund ska kunna spara en hel del pengar. Gå in på Rabattkupongsidan och klicka dig vidare till Specsavers Kampanjkod och där hittar du kampanjkoderna du kan använda för att spara en slant. Tänk på det nästa gång du ska handla linser eller glasögon från Specsavers butik på nätet.

Gillade du detta tips så kan du använda det även på andra produkter, inte bara glasögon och linser hos Specsavers, mängder av företag som säljer på nätet använder sig av just kampanjkoder för att locka till sig kunder. Detta innebär att du som kund kan spara stora pengar om du först söker lite och ser om du kan hitta en kampanjkod hos det företaget du ska handla hos. Lycka till och hoppas du hittar en kampanjkod som passar!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Renare Badrum
Ska man köpa en begagnad bil?
Köp klockor i present
Så minskar du dina matkostnader
Present till pappa