Du är inte inloggad.

Artikel

Spring – Restaurang och festlokal

 

På Karlavägen i Stockholm finns Spring, en lunchrestaurang och festlokal med höga ambitioner. Lokalen är belägen i det stora kontorskomplexet Garnisonen och har därför många företagare i området som lunchgäster.

Maten har influenser från det internationella köket men är inriktad på svensk husmanskost. Det finns en stående meny som byts fyra gånger per år och utgår från säsongen råvaror – säsongens meny. Utöver detta så står det varje dag nya spännande rätter på menyn.

Festlokal Stockholm

På kvällar, morgnar och helger finns möjlighet att använda Spring som festlokal istället. Lokalen kan enkelt delas av för mindre sällskap, eller så kan man med fördel använda hela lokalen.

Lokalen är smakfullt inredd av Jonas Bohlin och där finns all utrustning som kan tänkas behövas vid era evenemang, så som ljudanläggning och AV-utrustning.

Spring har lång erfarenhet av alla typer av evemang och kan med fördel hjälpa er att ordna personalfesten, vinprovningen, 50-årsfesten, bröllopsmiddagen, m.m. Till förfogande står bland annat det förstklassiga köket, som hjälper er att komponera en meny för festen, samt restauranges bartenders och hovmästare. Lokalen innehåller två barer och ett bra vinsortiment.

Drivs av Carotte Catering

Bakom restaurangen står sedan 2012 Carotte Catering, som utöver Spring även driver flertalet butiker samt cateringverksamhet sedan många år tillbaka. Carotte har sin bas på Tegeluddsvägen, på andra sidan Gärdet.

I ena änden av restaurangen så finns även en av Carottes delibutiker, med enklare mat för avhämtning, eller att äta på plats när Spring har stängt.  Här kan man köpa hembakat bröd, saft, marmelad och en hel rad andra godsaker, allt noggrant utvalt för bästa kvalité.

 

Spring – Restaurang och Festlokal Stockholm.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Onlinedating – del av en historisk utveckling
Bröllopsbubblor till bröllopet
Att inspirera och muntra upp
Trubadur i Stockholm
Fan av färger eller färgskraj?