Du är inte inloggad.

Artikel

Stora skostorlekar

Inlägget nedan gör reklam för sajten storaskoronline.se. Målsidorna innehåller reklamlänkar.
 
Du som av naturen har fått lite större fötter, hittar du skor som passar? Det brukar gå med lite envishet, men jakten på ett par sköna skor i rätt storlek kan ibland vara mycket frustrerande. Detta eftersom utbuden av lite större skor i de fysiska butikerna ofta är mycket begränsade.
 
 
Vi läste någonstans att ca 13 % av Sveriges kvinnliga befolkning behöver skostorlek 41 eller större. Det var dock ganska längesedan vi såg den siffran. Om den fortfarande stämmer vet vi inte. Kanske är den lägre, kanske högre. Men klart är att det finns en relativt stor målgrupp som behöver lite större skostorlekar.
 
I den fysiska skohandeln på stan brukar det finnas damskor i upp till storlek 40-41 och herrskor upp till storlek 45 eller 46. Sedan är det ofta STOPP. Inga större skor än så. Så irriterande för dig som spanar efter ett par sköna skor som passar just dina fötter! Men som inte finns i din storlek. Vad göra? Nätbutikerna är många gånger räddningen.
 
Det är ganska vanligt att kvinnor behöver storlek 41, 42 eller 43, kanske till och med större. Och inte är det helt ovanligt att killar frågar efter 47:or, 48:or, 49:or eller en ännu större storlek. Kanske du som kille föredrar damskor, kanske du som kvinna föredrar herrskor. Vi är alla unika och vi har alla vår egen unika smak. Och eftersom vi är unika är var och en av oss värda skor som passar våra unika fötter. Så i rättvisans namn: fram med fler skor i stora storlekar!
 
För att underlätta och snabba upp ditt sökande efter stora skor, kika in här: samlade tips om nätbutiker som erbjuder skor i större storlekar. Jämför sortiment, utbud och villkor. Förhoppningsvis hittar du en butik som erbjuder precis vad dina fötter vill ha! 
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Spara pengar genom rabattkoder och erbjudanden
Vikten av att vårda sitt läder
Kaffets historia
Köpa eller inte köpa klocka online
Coolt streetwear mode som Ed Hardy