Du är inte inloggad.

Artikel

Studentfirande, gemenskap och vänner för evigt

Vänner för alltid - det är lätt att säga men inte alltid jättelätt att leva upp till. Någon flyttar utomlands, någon bildar familj, någon reser runt jorden. Det är vad livet handlar om, och den tunga sanningen för många glada studenter. Vännerna som man haft genom skolåren sprids åt olika håll, trots att man lovat att aldrig skiljas åt. Men visst finns det åtgärder att ta till för att påminna sig själv och varandra om att man alltid finns i varandras tankar, oavsett var på planeten man befinner sig.

Kompishalsbandet är en klassiker som många minns från barndomen. Kanske är det en något förlegad vänskapssymbol i vuxnare ålder, och någonting som egentligen bara går att vara två om. Numera är det snarare tatueringar som gäller, men det kanske inte är alla som vill märka sin kropp. Eller har råd, för den delen. Matchande kläder - ja det var ju också ett populärt sätt att visa vem som var ens bästis när man var yngre. Kanske kan det vara ett kul sätt att återskapa den känslan man hade när  man gick över skolgården och alla visste att man hörde ihop.

Idag räcker det nog dock inte att bara köpa likadana plagg, risken finns att man smälter in i mängden. Då kan en T-shirt med tryck som ni själva väljer ut vara en kul lösning. Välj ett motiv som passar ert kompisgäng, och tryck tröjor till alla som vill vara med och minnas de gamla vännerna, varje gång ni klär er i ert plagg.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Färg till screentryck
Unikt tillfälle att köpa elcykel med elfordonspremien
Hur casinon påverkar den svenska ekonomin
Barnspel som är för vuxna och för barn
Nya husvagnar Höganäs