Du är inte inloggad.

Artikel

Teatoxa kroppen med te

Teatox = Te + Detox! Det är ett effektivt och naturligt sätt att rena kroppen med tedrickande. Teatoxing hjälper dig att öka din ämnesomsättning, detoxa kroppen från gifter, minska uppblåsthet och bränna fett.

En Teatox är inte en diet eller en måltidsersättning; du måste fortfarande äta din regelbundna måltider!

 

Hur fungerar ett slimming tea?
Ett viktminsknings te skapas med 100% naturliga ekologiska ingredienser där varje ingrediens är speciellt framtagen och utvald för sina unika egenskaper.  Ingredienser kombinerade är vetenskapligt framtagna och kombinerade för att leda till ett maximalt resultat och en ökad förbränning. De olika ingredienser i ett naturligt detox te för viktminskning kompletterar varandra och de är också är mer kraftfulla tillsammans än de skulle vara individuellt.
 

För att ge dig den bäst möjligt Teatox-upplevelsen finns det mycket speciella blandningar av te som kan ge dig ett maximalt resultat i din viktnedgång. Dessa teer består av två olika typer av teer, ett morgonte och ett kvällste. The Morgonblandningen ökar ämnesomsättningen och hjälper till att kontrollera aptiten och kvällsteet hjälper till att spola ut gifter ur kroppen.
 

Vilka är försiktighetsåtgärder ska tas när du startar en Teatox?

Kvinnor som är gravida eller ammar bör undvika att dricka teer då dessa te-blandningar kan vara starka och påverka ämnesomsättningen. För personer under 18 år rekommenderar vi att få föräldrarnas samtycke.
 

Kontrollera även ingredienserna så inte är allergisk mot något av innehållet.
 

Kom ihåg att äta regelbundet och inte hoppa dina måltider!
 

Jag har ett befintligt medicinskt tillstånd, kan jag fortfarande Teatox?
Om du har några redan existerande medicinska tillstånd, rekommenderar vi starkt att du kontakta din läkare innan man påbörjar ett tetoxprogram. Var försiktig!

 

Hur ofta ska jag detoxa kroppen med te?
Det beror helt på din kropps behov och hur du mår. Vissa väljer teatox med viktminskningste 2-4 gånger per år medan andra gör en Teatox som en förberedelse för en stor dag eller en semester. Det är också ett utmärkt sätt att komma i gång med träningen och påbörja en ny vana! Det är rekommenderat med ett 4-6 veckors uppehåll mellan varje Teatox.
 

Finns det några biverkningar?
Ett effekivt och naturligt slimming te så som Somatox te för ökad ämnesomsättning är tillverkat av 100% naturliga ingredienser; Men alla är olika och därför kan reagera olika på dessa ingredienser. Ingredienserna är osannolikt att åstadkomma typiska allergiska reaktioner men kontrollera alltid  ingredienserna om du har några allergier.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

5G mobilteknologi har inget samband med corona-influensan!
Träna med rätt tempo och optimera dina resultat.
Motions lopp MTB 2020
Hur man får i sig tillräckligt med D-vitamin
Är tandimplantat rätt för dig?