Du är inte inloggad.

Artikel

Tips om herrskjortor och tröjor

Oavsett om du letar efter snygga skjortor för kontoret eller herrpikétröjor för en ledig helg med vänner, behöver du skjortor som passar dig väl och som också passar din personliga stil. Läs vidare för tips om att köpa herrskjortor och tröjor för varje tillfälle.

Pikétröjor passar väldigt väl som fritidskläder. Traditionellt sätt bärs dessa oftast för golf och tennis, men herrpikétröjor är bekväma och mångsidiga nog att bäras med jeans eller shorts, när du ska delta i ett idrottsevenemang, umgås hemma eller gå ut på middag med familjen. För en bra passform, köp skjortor som är lösa nog i ärmarna och bröstet så att du kan sträcka ut dig och andas lätt. Randiga polos är traditionella och ger dig ett sportigt utseende. Enfärgade polos är också snygga tillsammans med lediga skjortor och matchar även en bekväm hoodie eller kavaj för extra värme. Köp gärna herrskjortor i smickrande färger som marinblått, rött och militärgrönt.

Om skjorta - och - slips är den nödvändiga klädseln för ditt kontor, är det viktigt att äga en bra samling av herrskjortor. Eftersom att du kommer att bära vita skjortor de flesta dagar i veckan, under minst åtta timmar om dagen, köp skjortor som sitter löst i nacken, armhålor, bröst och handleder. Se till att slips och kavaj sitter skönt och leta även efter färgade och randiga stilar på skjortor att matcha med. För extra komfort på jobbet, leta efter bomullsskjortor med styva kragar och manschetter. Wrinkle - resistenta bomullsskjortor är också en bra lösning som arbetskläder. Då kan du låta strykjärnet stå kvar i garderoben.

Köp T-shirts för vardagsbruk. Vita och enfärgad T-shirts är perfekta för slappa hemmadagar, trädgårdsarbete eller att använda när du ska gå på exempelvis konsert med vänner. Leta efter lösare skjortor som du kan matcha med jeans, twill byxor och sneakers. T-shirts för män är också bra för lager på lager i jackor och hoodies för kyliga dagar eller nätter. När du ska köpa herrskjortor online, leta gärna efter kortärmade vintagemodeller med ditt favoritband på, matcha med klassiska jeans och en atletisk jacka för en casual look. Gå gärna in på gant.se, de har mycket herrkläder att välja mellan. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Smala slipsar
Ulrika och Christopher Bjercke - Hunkydory
Väg väder
Shoppingtrend för föräldrar och andra
Blomma flicka klänningar - nya trender