Du är inte inloggad.

Artikel

Tips till dig som letar billigt mobilabonnemang

Funderar du på att byta mobilabonnemang? Kanske har du sett reklam för Hallons stora abonnemang, där du får 22 GB surf, fria samtal och fria sms för 99 kr per månad under de första fyra månaderna? En rätt bra deal, och det är inte den enda. Det finns flera nya operatörer som likt Hallon erbjuder många superbilliga mobilabonnemang för under 150 kr. 

När du är på jakt efter ett nytt abonnemang finns det några saker som är viktiga att tänka på. Det är:

1. Se till så att din operatör har bra täckning. Detta kan du se på operatörens täckninskarta på hemsidan. 
2. Hör dig för vad andra tycker om operatören. Har verkligen Telenor så bra täckning & service som de påstår? Googla lite på saker du är intresserad av och se vad andra har för synpunkter.
3. Jämför abonnemang och operatörer för att få det så billigt som möjligt. I länkan högre upp finns jämförelse av alla billiga abonnemang.

Detta kommer sålla bort en del, och samtidigt kommer du förhoppningsvis inse vilken typ av abonnemang du är ute efter. Vill du ha ett stort, med mycket surf kommer det kosta mer. Om du däremot inte använder din mobil så mycket är det bättre att du väljer ett mindre och billigare. Det viktiga är att du väljer utefter dina preferenser och behov. Blir det fel kan du oftast byta surfmängden i efterhand hos din operatör.

Som alltid är det optimalt att jämföra tjänsterna som finns tillgängliga, vilket du enklast gör på mobilabonnemanget.nu. Tryck på länken ovan för att lära dig mer om mobilabonnemang och operatörer


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Tips för dig som vill skaffa en barnförsäkring för olycksfall och sjukdom för ditt barn
Låna pengar 2018
Unionens A-kassa
Passiva inkomster med affiliate
Fördelar med en CRM-demo