Du är inte inloggad.

Artikel

Tjäna extra pengar

Det behöver inte vara svårt att skaffa sig en stabil extrainkomst, det gäller att vara envis o ge sig den på att det ska gå. Att vara fyndig och smart samt att kunna komma på innovativa och kreativa sätt ger dig ett övertag gentemot andra. En kanal där det finns stora pengar att hämta inom är; internet. Att, genom exempelvis sin blogg eller sin hemsida, tjäna pengar har blivit väldigt populärt på sista tiden. Tjäna pengar genom sin blogg är något alla kan göra.

Hur jag kom igång att tjäna pengar?

Jag skaffade mig en egen hemsida och började tjäna pengar efter att jag läst en artikel på www.extrainkomster.nu. De beskriver noggrant olika områden inom monetarisering av hemsidor och andra områden på internet. Idag tjänar jag egentligen tillräckligt för att sluta mitt ordinarie jobb och leva av mina bloggar och mina hemsidor. Jag tänkte delge er några korta tips om hur jag lyckades:

  • Skaffa många besökare - Det första jag gjorde var att producera mycket innehåll på min sida, därefter började jag att jobba med att få besökare att besöka min sida. Detta gjorde jag genom olika kanaler såsom facebook, adwords samt genom länkbygge. Det tog lång tid och resultatet lät vänta någon månad på sig men sedan dess har trenden pekat spikrakt uppåt.
  • Började att mixtra med olika annonsvarianter och annonstyper, jag testade olika affiliateprogram och annonsörer. Jag sålde utrymme på mina sidor och jämförde sedan vilket alternativ som gav mig bäst pengar, det var helt klart Google adsense som fungerade bäst för mig.
  • Jag såg till att ge besökarna vad de ville ha,jag anordnade tävlingar där besökarna samtidigt fick berätta vad de ville läsa och vilket innehåll de önskade. Detta var särskilt nyttigt för mig då jag drog stor nytta av de svar jag fick in i enkäten.

Du kan lyckas bara du anstränger dig och är lyhörd och flexibel, det finns olika vägar att gå och tror du på den väg du väljer och dedikerar dig till den, ja då kan du gå riktigt långt, lycka till!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Så får du ett billån med låg ränta
Husdjur, Barn och Ekonomi
Låna pengar utan UC med BankID
Bokföringslexikon
Behöver du hjälp med bokföring och redovisning | Expand U