Du är inte inloggad.

Artikel

Tjäna pengar till laget, klassen, klasskassan, föreningen

Vår vision är att hjälpa ungdomar i skolklasser och föreningar att uppnå sina mål och drömmar. Genom att sälja klimatsmarta produkter i hög kvalitet ger vi klassen eller laget goda möjligheter att tjäna pengar till klasskassan och lagkassan för att tillsammans t.ex. åka på en klassresa, skolresa eller ett läger. 
Några exempel på vad ni säljer:
Källsorteringskassar - Moderna och platsbesparande återvinningskassar som uppmuntrar till att källsortera.
ECO Brush - Biologisk nedbrytbara tandborstar i bambu. Till skillnad från traditionella tandborstar i plast har ECO Brush ett handtag av bambu som är 100% biologiskt nedbrytbart.
ECO Cup - Take-away mugg i bambufiber. Varje år slänger vi människor fler än 100 miljarder engångskaffemuggar. De flesta innehåller plast som inte är återvinningsbart. ECO cup är tillverkad av ekologisk nedbrytningsbar bambufiber.
Svanenmärkta Kronljus - Våra exklusiva kronljus är 38 cm och tillverkade i 100% stearin. Den höga kvalitén på stearinet gör att ljusen inte rinner, inte sotar och inte böjer sig i solljus.
Klimatsmarta bambusockor - Bambun i våra sockor växer helt organiskt utan konstbevattning, bekämpningsmedel eller gödning i plantager certifierade av FSC.
Linnehanddukar - Lin odlas i relativt kalla länder där risken för skadeinsekter inte är så stor vilket innebär att odlingarna inte behöver besprutas på samma sätt som bomull. Jämfört med många andra material som bomull eller syntetmaterial är lin bättre för miljön. 
Bamboo naturprodukter för bad & SPA - Forskning visar att mer än hälften av det vi smörjer på vår kropp absorberas och påverkar underliggande lager i huden. Det betyder att om du väljer att vårda din hud med naturliga produkter är du snäll mot din kropp. Hudvård som görs av bambu är automatiskt antiseptisk, vilket gör den till en mycket miljövänlig ingrediens. Bambu ingår i våra badprodukter i serien Bamboo. Produkterna innehåller naturliga ingredienser, är PH neutrala och är helt fria från parabener och mineraloljor.
 
 
Gå in på www.work4dreams.se eller ring 08-502 550 70 så skickar vi varuprov och information om hur ni kan tjäna pengar till er skolklass eller förening.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Investera i guld
Wise Consulting
Värdera bilen gratis online
Internet gör det lättare att låna pengar
Lokalportal - MatchOffice