Du är inte inloggad.

Artikel

Trubadur i Stockholm

När man letar trubadur i Stockholm så finns det en mängd faktorer att tänka på men vi gissar att du har någon speciell tillställning i åtanke. Vi vill ge dig några synpunkter och rekommendationer lite beroende på vad för typ av trubadur du letar efter, specifikt i Stockholm.

 

Trubadur till bröllop

När du ska boka trubadur till bröllop är det viktigaste att tänka på att du ska vara ute i god tid. De flesta trubadurer i Stockholm är uppbokade, framförallt de bästa. I Sverige sker det i snitt 5000 bröllop per månad där sommarmånaderna har så mycket som 9000 bröllop, där Stockholm är en av mest populära vistelserna för bröllopet. Du vill ha en trubadur som är erfaren och inte någon som gör sitt första bröllop. Det här är brudparets dag och de ska inte behöva oroa sig eller tänka på något annat än vad de ska göra. En av de mest aktiva trubadurerna i Stockholm är Josef Nordin som fokuserar har över 3000 låtar i sin repertoar. Har du inte valt plats än, vilket du säkert har, så förespråkar vi Stockholms idylliska skärgård där man håller tummarna för vädergudarna.

 

Trubadur till företagsfest

När man bokar trubadur till företagsfest i Stockholm är det viktigt att man har en bra yta för trubaduren och så att gäster kan röra sig och dansa fritt utan att det ska bli besvärligt. Ha i åtanke att trubaduren behöver plats för eventuell utrustning om ni inte har detta på plats. Vad man också ofta glömmer är att trubaduren inte bara kan dyka upp och spela, denne behöver komma tidigare och sätta upp och testa mikrofon, högtalare och så vidare.

 

Trubadur till privatfest

Ska du lyxa till det med livemusik till din privatfest? Här behöver man ofta ha en lite flexiblare trubadur, framförallt om festen kanske sker i ens hem och om läget kanske inte är i centrala Stockholm. Men det viktigaste är att man undersöker vilken musikstil trubaduren har. Om ni vill ha 80-tals dängor och trubaduren inte alls gillar den typen av musik så kommer den känslan förmedlas oavsett hur duktig musiker det är. Du vill hitta en person som specialiserar sig på den musik ni vill höra. Helst någon som kan många låtar och kan ta lite önskningar från festdeltagarna gör att göra det ännu mer interaktivt.

 

Trubadur till dop

Trubadur till dop brukar vara väldigt uppskattat och tar stämningen till en helt ny nivå. Här behöver man oftast inte sätta upp massa dyr utrustning vilket gör att trubaduren dessutom blir billigare. Den fina akustik som ofta finns i kyrkor gör att det räcker bra med en trubadur med en bra röst och en välstämd gitarr.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Färg till screentryck
Våren
Historiens bästa spelkonsoler
Kalastillbehör med Justin Bieber
Mästarnas mästare