Du är inte inloggad.

Artikel

Väder i morgon: Soliga Södra Sverige & Regniga

 
Dagens Väderprognos
Norr: Ännu en dag med envisa regnskurar över norra Norrland, medan de regniga stämningarna i södra Norrlandsfjällen ser ut att lätta med tiden.
 
Söder: Förvänta dig en solig dag i största delen av södra Sverige. Dock kan sydvästra Götaland uppleva något molnigare förhållanden.
 
Kvällens Utsikter
 
Söder: Molnigheten blir gradvis tätare från väst, med ett sporadiskt regnområde som rör sig över Götaland och Svealand natten mot måndag.
 
Norr: Fastän regnet i fjällregionen avtar, ser vi moln som förtätas och ett nytt regnområde som närmar sig södra Norrland.
 
Väder i Morgon - Måndagens Prognos
 
Norr: Mellersta till norra Norrland kan förvänta sig en blandning av regn och blötsnö.
 
Söder: Förvänta dig mestadels mulet väder med några regnskurar på förmiddagen.
 
Veckans Framtidsutsikter
 
Tisdag till torsdag: Växlande väder fortsätter. Ett flertal vädersystem med varierande intensitet kommer från väster. I synnerhet blir tisdagens regn i södra Sverige en föregångare till blåsigt väder på onsdagen. För de i norra Lapplandsfjällen kan snö bli en verklighet.
Sammanfattning av Veckan
 
Från den 1:a till 5:e oktober förväntar vi oss att kallare luftflöden kommer att påverka norra Sverige. Samtidigt upplever södra delarna ett mildare och mest torrt klimat. Ett intensivt lågtryck kommer att dra in under tisdagen, medförande kraftiga regn och blåst i södra delarna av landet. Denna nederbörd kommer att vara särskilt tydlig på kartan, särskilt i Götaland och Svealand. Detta lågtryck medför även varmare luft, vilket kan leda till ostadiga förhållanden.
 
Hoppas det här ger en tydlig och mer strukturerad översikt av vädret! Om det finns något specifikt område du vill ändra eller utveckla, låt mig veta det!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Matlagning som företagsaktivitet
Unikt tillfälle att köpa elcykel med elfordonspremien
Studentfirande, gemenskap och vänner för evigt
Turism - saker att göra
Maskerad är kul, i alla åldrar