Du är inte inloggad.

Artikel

Välj rätt tvättmedel

 

 

Vilket tvättmedel använder du dig av när du tvättar? Har du brytt dig om att jämföra olika tvättmedel i butiken? Vid en undersökning som gjordes där 100 st personer deltog så visade det sig att hela 72% av alla deltagare inte hade brytt sig om att jämföra olika tvättmedel i butiken utan enbart kört på med det tvättmedel som de en gång i tiden började med.

Är det verkligen skillnad på tvättmedel och tvättmedel?
Ja, det är helt klart skillnad stor skillnad, de största faktorerna som förtjänar att nämnas som kan variera väldigt mycket mellan olika tvättmedel är följande:
- Pris
- Kvalité
- Innehåll (zeoliter, konserveringsmedel, spårämnen, färgämnen, tungmetaller osv.)
- Slitage på textilerna

 

Tycker du te.x. att det är väldigt dammigt där hemma trots att du städar ordentligt regelbundet?
Det kan bero på ditt tvättmedel!

Ett innehåll som förekommer i många olika tvättmedel är ämnet Zeoliter, det används som mjukgörare och en studie visar att stora mängder av dessa små partiklar fastnar i dina textiler.

Du som lider av någon allergi bör absolut se över vilket tvättmedel du använder dig utav när du tvättar då många tvättmedel innehåller olika färgämnen och konserveringsmedel som kan komma att påverka dig med allergibesvär.

Jag kan tipsa er om ett företag som heter Skonsamt som ni finner på www.skonsamt.se, de har ett av Sveriges bästa priser på sina storpack av tvättmedel men också diskmedel och rengöringsprodukter! Som jag berättat innan så är det inte enbart priset som du skall utgå ifrån vid val av tvättmedel utan det är väldigt viktigt att välja rätt pga. att det kan komma att påverka ditt hem, din hälsa och dina textiler!

Hos Skonsamt så har du alltid garanti på att deras produkter håller högsta möjliga kvalité och är miljöanpassade, fostfatfria och tillverkas i Skandinavien.
De har bland annat blivit hyllade med följande certifieringar:
- ISO 9001 (Kvalitet)
- BRC – Non food (Kvalitet)
- OHSAS 18001 (Arbetsmiljö)
- ISO 14001 (Miljö)

En produkt som jag kan rekommendera alla läsa är produkten “Skonsamt kulörtvättmedel” och kan läsas mer om genom att klicka HÄR.
Denna produkt är ett skonsamt kulörtvättmedel som är framställt för dig som har höga krav på ditt tvättmedel, som förstått hur viktigt det är att välja rätt tvättmedel, som vill ha ett tvättmedel som bevarar textilernas vackra färger tvätt efter tvätt. Vid köp av storpack i jämförelse med flera småpaket så är du även med och bidrar till en bättre miljö.

Gör skillnad, skona din hälsa, dina textiler, ditt hem, din omgivning och miljön. Välj rätt tvättmedel, välj Skonsamt!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Jämför innan däck-och fälgköp
Swix - Vintersport
Klädbutiken med kunden i fokus!
Fotoposter
70-tals Maskeradkläder